Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor'da Balcıoğlu dönemi başlıyor

SPOR 27.11.2019 - 09:18, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor'da Balcıoğlu dönemi başlıyor

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaştı.
  Nevşehir Belediyespor yönetimi tarafından dün akşam yapılan toplantı sonrasında Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrıldığı açıklanmasının ardından Nevşehir Belediyespor yönetimi teknik adam konusunda hızlı davrandı. Nevşehir Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaştığı öğrenilirken transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.   Uğur Balcıoğlu kimdir?   1972 doğumlu olan teknik adam son olarak geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor ile aynı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tire 1922 takımını çalıştırmıştı. 2019-2020 futbol sezonunda herhangi bir takımla anlaşmayan Balcıoğlu 2 sezon boyunca Darıca Gençlerbirliği takımını çalıştırdı.
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaştı.

 

Nevşehir Belediyespor yönetimi tarafından dün akşam yapılan toplantı sonrasında Teknik Direktör Özcan Kızıltan ile yolların ayrıldığı açıklanmasının ardından Nevşehir Belediyespor yönetimi teknik adam konusunda hızlı davrandı. Nevşehir Belediyespor yönetimi Teknik Direktör Uğur Balcıoğlu ile anlaştığı öğrenilirken transferin kısa sürede açıklanması bekleniyor.

 

Uğur Balcıoğlu kimdir?

 

1972 doğumlu olan teknik adam son olarak geçtiğimiz sezon Nevşehir Belediyespor ile aynı grupta şampiyonluk mücadelesi veren Tire 1922 takımını çalıştırmıştı. 2019-2020 futbol sezonunda herhangi bir takımla anlaşmayan Balcıoğlu 2 sezon boyunca Darıca Gençlerbirliği takımını çalıştırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.