MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’da hedef 3 puan

SPOR 30.03.2021 - 08:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor’da hedef 3 puan

Misli.com 3.lig 1.grup 25. haftasında kendi evinde oynayacağı 1877 Alemdağ Spor maçının çalışmalarını sürdürdü.
  Nevşehir Belediyespor 31 Mart Çarşamba günü Kendi evinde oynayacağı 1877 Alemdağ Spor karşılaşmasının hazırlıklarını Gazi Stadyumu'nda, Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde yapıyor.   Kazanmak istiyoruz   Buca spor müsabakasının ardından Cuma günü Alemdağ spor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz günde tek idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Nevşehir Belediyespor’da cezalı oyuncu bulunmuyor, hafif sakatlığı bulunan Vedat Erçin’in durumu müsabaka günü netleşecek. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlenirken, Alemdağ Spor karşısında mutlak üç puan alacaklarını söylediler.   Teknik Direktör Yusuf Tokuş 1877 Alemdağ spor’un iyi bir kadroları olduğunu hatırlatarak,” Dikkatli olmamız gerekiyor. Bizde tedbirlerimizi aldık. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçta iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. ”dedi.   Alemdağ Deplasmanda yok   Kırmızı-beyazlı ekibimiz 31 Mart Çarşamba günü saat 14.00 de gazi stadından 1877 Alemdağ sporu konuk edecek. Konuk ekip 1877 Alemdağ spor 2. Yarının ilk 9 haftasında 5 mağlubiyet, 3 galibiyet bir beraberlik alırken attığı 10 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. 24. Hafta sonunda konuk ekip 1877 Alemdağ spor 29 puan ile 10. Sırada yer aldı. Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise bir Galibiyet, 2 beraberlik alırken 5 kez rakiplerine matlup olurken, rakip filelere 5 gol atarken kalesinde 10 gol gördü. 24. Hafta sonunda Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 22 puan ile 12. Sırada yer aldı.   Müsabakanın orta hakemi Bursa bölgesinden   31 Mart Çarşamba günü saat 14.00 de gazi stadından Nevşehir Belediyespor-1877 Alemdağ spor müsabakasını yönetecek hakem triyosu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu Tarafından, Bursa Bölgesinden Hasan Kaçar atandı. Kaçar’ın yardımcıları Eskişehir Bölgesinden Nurettin Taşkesen, Yalova Bölgesinden Serdar İla olarak belirlenirken, karşılaşmanın 4. Hakemi ise Bilecik Bölgesinden Mustafa Gökhan Keskin oldu.
Misli.com 3.lig 1.grup 25. haftasında kendi evinde oynayacağı 1877 Alemdağ Spor maçının çalışmalarını sürdürdü.

 

Nevşehir Belediyespor 31 Mart Çarşamba günü Kendi evinde oynayacağı 1877 Alemdağ Spor karşılaşmasının hazırlıklarını Gazi Stadyumu'nda, Teknik Direktör Yusuf Tokuş yönetiminde çalışmalarını sıkı bir şekilde yapıyor.

 

Kazanmak istiyoruz

 

Buca spor müsabakasının ardından Cuma günü Alemdağ spor maçı hazırlıklarına başlayan temsilcimiz günde tek idman ile hazırlıklarını sürdürdü. Nevşehir Belediyespor’da cezalı oyuncu bulunmuyor, hafif sakatlığı bulunan Vedat Erçin’in durumu müsabaka günü netleşecek. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve arzulu oldukları gözlenirken, Alemdağ Spor karşısında mutlak üç puan alacaklarını söylediler.

 

Teknik Direktör Yusuf Tokuş 1877 Alemdağ spor’un iyi bir kadroları olduğunu hatırlatarak,” Dikkatli olmamız gerekiyor. Bizde tedbirlerimizi aldık. Kendi evimizde oynayacağımız bu maçta iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. ”dedi.

 

Alemdağ Deplasmanda yok

 

Kırmızı-beyazlı ekibimiz 31 Mart Çarşamba günü saat 14.00 de gazi stadından 1877 Alemdağ sporu konuk edecek. Konuk ekip 1877 Alemdağ spor 2. Yarının ilk 9 haftasında 5 mağlubiyet, 3 galibiyet bir beraberlik alırken attığı 10 gole karşılık kalesinde 13 gol gördü. 24. Hafta sonunda konuk ekip 1877 Alemdağ spor 29 puan ile 10. Sırada yer aldı. Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ise bir Galibiyet, 2 beraberlik alırken 5 kez rakiplerine matlup olurken, rakip filelere 5 gol atarken kalesinde 10 gol gördü. 24. Hafta sonunda Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 22 puan ile 12. Sırada yer aldı.

 

Müsabakanın orta hakemi Bursa bölgesinden

 

31 Mart Çarşamba günü saat 14.00 de gazi stadından Nevşehir Belediyespor-1877 Alemdağ spor müsabakasını yönetecek hakem triyosu, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Merkez Hakem Kurulu Tarafından, Bursa Bölgesinden Hasan Kaçar atandı. Kaçar’ın yardımcıları Eskişehir Bölgesinden Nurettin Taşkesen, Yalova Bölgesinden Serdar İla olarak belirlenirken, karşılaşmanın 4. Hakemi ise Bilecik Bölgesinden Mustafa Gökhan Keskin oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.