Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor'da Sinan Uzun'a sürpriz doğum günü

SPOR 26.01.2020 - 00:26, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor'da Sinan Uzun'a sürpriz doğum günü

Nevşehir Belediyesporlu futbolcu Sinan Uzun 30. yaş günü sebebiyle, teknik heyet ve takım arkadaşları Sinan Uzun’a sürpriz yaptı.
  TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısında Ergene Velimeşespor’dan transfer ettiği Sinan Uzun’a Osmaniye Maçı öncesinde sürpriz Doğum günü kutlaması yaptı. Arkadaşlarının elinde doğum günü pastasını gören Uzun, pastanın üzerindeki mumları üfledi.30 yaşına giren Sinan Uzun daha sonra teknik ekip, takım arkadaşları ve personelin tebriklerini kabul etti.   Daha önce kariyerinde 3 şampiyonluk kupası bulunan 30 yaşındaki forvet oyuncusu ligin ikinci devresinde gollerini Nevşehir Belediyespor için atacağını kaydetti
Nevşehir Belediyesporlu futbolcu Sinan Uzun 30. yaş günü sebebiyle, teknik heyet ve takım arkadaşları Sinan Uzun’a sürpriz yaptı.

 

TFF 3. Lig 3. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, ligin ikinci yarısında Ergene Velimeşespor’dan transfer ettiği Sinan Uzun’a Osmaniye Maçı öncesinde sürpriz Doğum günü kutlaması yaptı. Arkadaşlarının elinde doğum günü pastasını gören Uzun, pastanın üzerindeki mumları üfledi.30 yaşına giren Sinan Uzun daha sonra teknik ekip, takım arkadaşları ve personelin tebriklerini kabul etti.

 

Daha önce kariyerinde 3 şampiyonluk kupası bulunan 30 yaşındaki forvet oyuncusu ligin ikinci devresinde gollerini Nevşehir Belediyespor için atacağını kaydetti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.