Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’da Soner Şallı ne yapar?

SPOR 17.11.2019 - 17:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor’da Soner Şallı ne yapar?

Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ancak geride kalan haftada 18 puan ile 9.sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar Sportif Direktör Soner Şallı’ya büyük tepki gösteriyor.
  TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’da geride kalan 13 hafta sonunda 18 puan ile 9.sırada yer alırken taraftarlar Nevşehir Belediyespor’da sezon başında Sportif Direktör olarak göreve başlayan Soner Şallı’ya büyük tepki gösteriyor. Takımda yaşanan huzursuzlukları çözmek için göreve getirilen Soner Şallı geride kalan 13 hafta sonunda futbolcular ile iletişim bozukluğu yaşadığı gözlenirken taraftarlar Soner Şallı’nın takımda ne iş yaptığını  merak eder oldu.   Nevşehir Belediyespor Sportif Direktörü Soner Şallı bugüne kadar takımda olan huzursuzlukları gideremediği gözlenirken Şallı’nın sadece maç sonunda takımın galip geldiği maçlarda sanki gerçekten bir başarı yakalamış gibi poz vermesi bugüne kadar yaptığı en güzel iş olması dikkatlerden kaçmadı.
Sezona şampiyonluk parolasıyla çıkan ancak geride kalan haftada 18 puan ile 9.sırada yer alan Nevşehir Belediyespor’da taraftarlar Sportif Direktör Soner Şallı’ya büyük tepki gösteriyor.

 

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’da geride kalan 13 hafta sonunda 18 puan ile 9.sırada yer alırken taraftarlar Nevşehir Belediyespor’da sezon başında Sportif Direktör olarak göreve başlayan Soner Şallı’ya büyük tepki gösteriyor. Takımda yaşanan huzursuzlukları çözmek için göreve getirilen Soner Şallı geride kalan 13 hafta sonunda futbolcular ile iletişim bozukluğu yaşadığı gözlenirken taraftarlar Soner Şallı’nın takımda ne iş yaptığını  merak eder oldu.

 

Nevşehir Belediyespor Sportif Direktörü Soner Şallı bugüne kadar takımda olan huzursuzlukları gideremediği gözlenirken Şallı’nın sadece maç sonunda takımın galip geldiği maçlarda sanki gerçekten bir başarı yakalamış gibi poz vermesi bugüne kadar yaptığı en güzel iş olması dikkatlerden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.