MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor deplasmanda 3 puan peşinde

SPOR 09.10.2019 - 09:32, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor deplasmanda 3 puan peşinde

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, bugün İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.
  Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın göreve getirilmesinin ardından ligde oynadığı son 2 müsabakadan da galibiyetle ayrılan Nevşehir Belediyespor, 3 puan serisini sürdürmek için Halide Edip Adıvarspor’u yenmek istiyor. Bugün saat 15.00’da Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak olan müsabaka öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan kırmızı-beyazlı ekip 6 haftası geride kalan ligde topladığı 8 puan ile 11. sırada yer alıyor. Halide Edip Adıvarspor ise 10 puanla 7. sırada.   Nevşehir Belediyespor’un Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacağı zorlu müsabakayı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da, İstanbul’da bulunan Nevşehirliler ile birlikte izleyecek.
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, bugün İstanbul deplasmanında Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacak.

 

Teknik Direktör Özcan Kızıltan’ın göreve getirilmesinin ardından ligde oynadığı son 2 müsabakadan da galibiyetle ayrılan Nevşehir Belediyespor, 3 puan serisini sürdürmek için Halide Edip Adıvarspor’u yenmek istiyor. Bugün saat 15.00’da Maltepe Hasan Polat Stadı’nda oynanacak olan müsabaka öncesinde hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başlayan kırmızı-beyazlı ekip 6 haftası geride kalan ligde topladığı 8 puan ile 11. sırada yer alıyor. Halide Edip Adıvarspor ise 10 puanla 7. sırada.

 

Nevşehir Belediyespor’un Halide Edip Adıvarspor ile karşılaşacağı zorlu müsabakayı Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı’da, İstanbul’da bulunan Nevşehirliler ile birlikte izleyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.