MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, deplasmandan şen dönüyor

SPOR 12.09.2021 - 17:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, deplasmandan şen dönüyor

TFF 3.Lig 1.Grupta ligin ikinci haftasında Artvin Hopaspor deplasmanına giden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor maçtan 2-1 galip ayrıldı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta sezonun ilk karşılaşmasında Gazi Stadymunda taraftarını hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 2.haftasında Artvin Hopaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın henüz 8.dakikasında ev sahibi ekip Furkan ile öne geçerken Nevşehir Belediyespor 14.dakikada Yıldıray ile eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısında kalan dakikalar karşılıklı ataklar ile geçilirken ilk yarıda 1-1 sona erdi.   Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Artvin Hopaspor olurken Nevşehir Belediyespor defans hattı Hopa ataklarını başarıyla savunmasını bildi. Maçın 68.dakikasında Nevşehir Belediyespor Yıldıray’ın kullandığı müthiş firikik golüyle maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. Maçın 71.dakikasında Nevşehir Belediyespor kalecisi Ebrar Yiğit ceza sahası dışında topa elle müdahale etti için kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan itibaren ev sahibi ekip beraberlik golü için yüklenmeye başladı. Nevşehir Belediyespor kontra ataklar ile gol ararken maçta başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.
TFF 3.Lig 1.Grupta ligin ikinci haftasında Artvin Hopaspor deplasmanına giden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor maçtan 2-1 galip ayrıldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta sezonun ilk karşılaşmasında Gazi Stadymunda taraftarını hayal kırıklığı yaşatan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 2.haftasında Artvin Hopaspor ile deplasmanda karşılaştı. Maçın henüz 8.dakikasında ev sahibi ekip Furkan ile öne geçerken Nevşehir Belediyespor 14.dakikada Yıldıray ile eşitliği sağladı. Maçın ilk yarısında kalan dakikalar karşılıklı ataklar ile geçilirken ilk yarıda 1-1 sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan taraf ev sahibi Artvin Hopaspor olurken Nevşehir Belediyespor defans hattı Hopa ataklarını başarıyla savunmasını bildi. Maçın 68.dakikasında Nevşehir Belediyespor Yıldıray’ın kullandığı müthiş firikik golüyle maçta 2-1 öne geçmeyi başardı. Maçın 71.dakikasında Nevşehir Belediyespor kalecisi Ebrar Yiğit ceza sahası dışında topa elle müdahale etti için kırmızı kart ile oyundan atılırken bu dakikadan itibaren ev sahibi ekip beraberlik golü için yüklenmeye başladı. Nevşehir Belediyespor kontra ataklar ile gol ararken maçta başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor sahadan 2-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.