MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor için gün birlik ve beraberlik günü

SPOR 17.02.2021 - 21:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor için gün birlik ve beraberlik günü

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor için gün birlik ve beraberlik olma günüdür.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarısında henüz galibiyet ile tanışamazken son olarak bugün sahada iyi futbol oynayan Nevşehir Belediyespor hakem kurbanı olarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın öncülüğünde yönetim kurulu tüm yükü göğüslemesine rağmen sahada hakem oyunları ile kaybeden Nevşehir Belediyespor’a gün sahip çıkma günü olduğunun çağrısında bulunuyoruz.   Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Esnaf Sanatkarlar ve Odaları Birlik Başkanlığı olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini, ilçe ve belde belediyelerini Nevşehir Belediyespor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz. Unutmayın!   Başka Nevşehir Belediyespor yok…
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor için gün birlik ve beraberlik olma günüdür.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor ligin ikinci yarısında henüz galibiyet ile tanışamazken son olarak bugün sahada iyi futbol oynayan Nevşehir Belediyespor hakem kurbanı olarak sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın öncülüğünde yönetim kurulu tüm yükü göğüslemesine rağmen sahada hakem oyunları ile kaybeden Nevşehir Belediyespor’a gün sahip çıkma günü olduğunun çağrısında bulunuyoruz.

 

Nevşehir’de Haberin Merkezi www.lalehaber.com internet gazetesi olarak Nevşehir Belediyesi, Nevşehir Ticaret ve Sanayi Odası, Nevşehir Ticaret Borsası, Esnaf Sanatkarlar ve Odaları Birlik Başkanlığı olmak üzere tüm sivil toplum örgütlerini, ilçe ve belde belediyelerini Nevşehir Belediyespor’a sahip çıkmaya davet ediyoruz.

Unutmayın!

 

Başka Nevşehir Belediyespor yok…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.