Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor ilk galibiyetini aldı

SPOR 29.09.2019 - 18:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor ilk galibiyetini aldı

Nevşehir Belediyespor, ligin 5. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Yozgatspor’u 4-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.
  Nevşehir Belediyespor, ligin 5. Haftasında deplasmandakarşılaştığı Yozgatspor’u 4-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.   TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Yozgatspor ile karşılaştı. Yozgat Bozok Stadı’nda oynanan müsabakadan kırmızı-beyazlı ekip 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Maçta Nevşehir Belediyespor’un gollerini 12. dakikada M.EminBalcılar, 53 ve 69. dakikada Youssef ve 87. dakikada Emre Gemici kaydetti.   Hafta içerisinde Teknik Direktörlüğe Özcan Kızıltan’ın getirildiği Nevşehir Belediyespor aldığı bu galibiyet ile ligde puanını 5’e yükseltti.    Nevşehir Belediyespor ligin 6. Haftasında 5 Ekim 2019 Cumartesi günü kendi evinde Modafen ile karşılaşacak.
Nevşehir Belediyespor, ligin 5. Haftasında deplasmanda karşılaştığı Yozgatspor’u 4-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

 

Nevşehir Belediyespor, ligin 5. Haftasında deplasmandakarşılaştığı Yozgatspor’u 4-0 mağlup ederek ligdeki ilk galibiyetini aldı.

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, deplasmanda Yozgatspor ile karşılaştı. Yozgat Bozok Stadı’nda oynanan müsabakadan kırmızı-beyazlı ekip 4-0 gibi farklı bir skorla ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı. Maçta Nevşehir Belediyespor’un gollerini 12. dakikada M.EminBalcılar, 53 ve 69. dakikada Youssef ve 87. dakikada Emre Gemici kaydetti.

 

Hafta içerisinde Teknik Direktörlüğe Özcan Kızıltan’ın getirildiği Nevşehir Belediyespor aldığı bu galibiyet ile ligde puanını 5’e yükseltti. 

 

Nevşehir Belediyespor ligin 6. Haftasında 5 Ekim 2019 Cumartesi günü kendi evinde Modafen ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.