MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, İstanbul'dan şen dönüyor

SPOR 09.10.2021 - 17:20, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, İstanbul'dan şen dönüyor

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor İstanbul deplasmanında Çatalcaspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve sezona istediği başlangıcı yapamayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 6.haftasında İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında temkinli bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehir Belediyespor maçın 18.dakikasında Yıldıray’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ilk yarının son dakikasında Uğur’un kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.   Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında oyuncu değişiklikleri yapan ev sahibi ekip Çatalcaspor maçta farkı azaltmak için baskı yaptığı sırada temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 69.dakikada Uğur’un ikici takımının üçüncü golüyle maçta durumu 3-0’a getirdi. Ev sahibi ekip maçta hiç değilse bir gol için yüklendiği Nevşehir Belediyespor kalesine arzu ettiği golü 72.dakikada Burak ile bulmayı başardı. Maçta başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor 3 puanı 3-1'lik skor ile almayı başardı.    Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligdeki ikinci galibiyetini elde ederek puanını 8’e çıkartmayı başardı.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor İstanbul deplasmanında Çatalcaspor’u 3-1 mağlup ederek haftayı 3 puan ile kapattı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden ve sezona istediği başlangıcı yapamayan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligin 6.haftasında İstanbul deplasmanında Çatalcaspor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk dakikalarında temkinli bir oyun sergileyen temsilcimiz Nevşehir Belediyespor maçın 18.dakikasında Yıldıray’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra oyunun kontrolünü eline alan temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ilk yarının son dakikasında Uğur’un kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

 

Maçın ikinci yarısının ilk dakikalarında oyuncu değişiklikleri yapan ev sahibi ekip Çatalcaspor maçta farkı azaltmak için baskı yaptığı sırada temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 69.dakikada Uğur’un ikici takımının üçüncü golüyle maçta durumu 3-0’a getirdi. Ev sahibi ekip maçta hiç değilse bir gol için yüklendiği Nevşehir Belediyespor kalesine arzu ettiği golü 72.dakikada Burak ile bulmayı başardı. Maçta başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor 3 puanı 3-1'lik skor ile almayı başardı. 

 

Temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligdeki ikinci galibiyetini elde ederek puanını 8’e çıkartmayı başardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.