Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı galip

SPOR 25.01.2020 - 16:42, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı galip

Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında 3-1 galip gelerek play-off için büyük bir avantaj elde etti.
  Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında 3-1 galip gelerek play-off için büyük bir avantaj elde etti. Kırmızı beyazlı ekip Salı günü Nevşehir’de Mardin Büyükşehir Başak Spor ile karşılaşacak.   Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, ligin 15. Haftasında deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı.   Mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen kızlarımız,16-25, 25-14, 32-34 ve 7-25’lik setlerde maçtan 3-1 galip ayrıldı.   Kırmızı beyazlı ekip bu galibiyetle grubunda 3. sıraya yükseldi. Temsilcimiz ligin 16. Haftasında ise 28 Ocak Salı günü kendi evinde önemli bir müsabakaya çıkacak. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda saat 14.00’da Mardin Büyükşehir Başak Spor ile karşılaşacak olan takımımızın bu maçta en büyük kozu taraftarları olacak.
Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında 3-1 galip gelerek play-off için büyük bir avantaj elde etti.

 

Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler karşısında 3-1 galip gelerek play-off için büyük bir avantaj elde etti. Kırmızı beyazlı ekip Salı günü Nevşehir’de Mardin Büyükşehir Başak Spor ile karşılaşacak.

 

Türkiye Voleybol Federasyonu Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Nevşehir Belediye Spor Kadın Voleybol Takımı, ligin 15. Haftasında deplasmanda İBA Kimya TED Ankara Kolejliler ile karşılaştı.

 

Mücadelede baştan sona üstün bir oyun sergileyen kızlarımız,16-25, 25-14, 32-34 ve 7-25’lik setlerde maçtan 3-1 galip ayrıldı.

 

Kırmızı beyazlı ekip bu galibiyetle grubunda 3. sıraya yükseldi. Temsilcimiz ligin 16. Haftasında ise 28 Ocak Salı günü kendi evinde önemli bir müsabakaya çıkacak. Damat İbrahim Paşa Spor Salonu’nda saat 14.00’da Mardin Büyükşehir Başak Spor ile karşılaşacak olan takımımızın bu maçta en büyük kozu taraftarları olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.