Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı transfer yaptı

SPOR 04.12.2019 - 14:43, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı transfer yaptı

Nevşehir Belediyespor Kadın voleybol takımı bir transfer daha yaptı.
  Voleybol Kadınlar 1.Ligde mücadele eden Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı orta oyuncu Işıl Kartalkanat’ı transfer etti.   Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımının son transferi Işıl Kartalkanat daha önce TED Kolejliler, İller Bankası, Emlak TOKİ, Gazi Üniversitesi, Kazan Belediyespor ve Samasun Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giydi.
Nevşehir Belediyespor Kadın voleybol takımı bir transfer daha yaptı.

 

Voleybol Kadınlar 1.Ligde mücadele eden Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımı orta oyuncu Işıl Kartalkanat’ı transfer etti.

 

Nevşehir Belediyespor Kadın Voleybol takımının son transferi Işıl Kartalkanat daha önce TED Kolejliler, İller Bankası, Emlak TOKİ, Gazi Üniversitesi, Kazan Belediyespor ve Samasun Büyükşehir Belediyespor takımlarında forma giydi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.