MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, kaleye takviye yaptı

SPOR 14.09.2020 - 20:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, kaleye takviye yaptı

Nevşehir Belediyespor Cizrespor’un deneyimli kalecisi Mahmut Demirgan ile sözleşme imzaladı.
  Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Gurup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesinde transfer hareketliliği devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip Cizrespordan Başarılı file bekçisi Mahmut Demirgan ile sözleşme imzaladı.   Kariyerine Merkezefendispor'da başlayan 22 yaşındaki kaleci Mahmut, Beşiktaş'ın altyapısına transfer olduktan sonra Eyüpspor formasıyla profesyonelliğe geçiş yaptı. Nevşehir Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen genç kaleci takımının başarısı için hep birlikte mücadele edeceklerini dile getirdi.
Nevşehir Belediyespor Cizrespor’un deneyimli kalecisi Mahmut Demirgan ile sözleşme imzaladı.

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 1. Gurup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor yeni sezon öncesinde transfer hareketliliği devam ediyor. Kırmızı beyazlı ekip Cizrespordan Başarılı file bekçisi Mahmut Demirgan ile sözleşme imzaladı.

 

Kariyerine Merkezefendispor'da başlayan 22 yaşındaki kaleci Mahmut, Beşiktaş'ın altyapısına transfer olduktan sonra Eyüpspor formasıyla profesyonelliğe geçiş yaptı. Nevşehir Belediyespor’a geldiği için mutlu olduğunu söyleyen genç kaleci takımının başarısı için hep birlikte mücadele edeceklerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.