MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor lige tutundu

SPOR 25.04.2021 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor lige tutundu

Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz 29.hafta müsabakasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.
  Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 29.hafta müsabakasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a konuk oldu. Maçın 14.dakikasında ev sahibi ekip Emre Gemici’nin kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.   Maçın ikinci yarısına değişiklikler ile başlayan temsilcimi Nevşehir Belediyespor 52.dakikada Emre Işık’ın kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağladı. Yeşilyurt Belediyespor 72.dakikada Akın Akman’ın kaydettiği gol ile bir kez daha öne geçmeyi başardı. Nevşehir Belediyespor 3 dakika sonra Hamza Küçükköylü’nün kaydettiği gol ile maçta yeniden eşitliği sağladı. Maç bu dakika itibarıyla bir o kalede bir bu kalede oynanırken Nevşehir Belediyespor 87.dakikada Furkan Mızrak’ın kaydettiği gol ile maçta 3-2 öne geçmeyi başardı.   Maçın 90 dakikası da Nevşehir Belediyespor’un 3-2 üstünlüğü ile sona ererken temsilcimiz ligin son haftasına 34 puan ile 11.sırada girerken en ligde kalmayı garantiledi.   Nevşehir Belediyespor ligin son haftasında 31 puanlı Çankaya FK takımını Gazi Stadyumunda konuk edecek.
Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz 29.hafta müsabakasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’u 3-2 mağlup ederek ligde kalmayı başardı.

 

Misli.com 3.Lig 1.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor 29.hafta müsabakasında Malatya Yeşilyurt Belediyespor’a konuk oldu. Maçın 14.dakikasında ev sahibi ekip Emre Gemici’nin kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ilk yarıda bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısına değişiklikler ile başlayan temsilcimi Nevşehir Belediyespor 52.dakikada Emre Işık’ın kaydettiği gol ile maçta 1-1 eşitliği sağladı. Yeşilyurt Belediyespor 72.dakikada Akın Akman’ın kaydettiği gol ile bir kez daha öne geçmeyi başardı. Nevşehir Belediyespor 3 dakika sonra Hamza Küçükköylü’nün kaydettiği gol ile maçta yeniden eşitliği sağladı. Maç bu dakika itibarıyla bir o kalede bir bu kalede oynanırken Nevşehir Belediyespor 87.dakikada Furkan Mızrak’ın kaydettiği gol ile maçta 3-2 öne geçmeyi başardı.

 

Maçın 90 dakikası da Nevşehir Belediyespor’un 3-2 üstünlüğü ile sona ererken temsilcimiz ligin son haftasına 34 puan ile 11.sırada girerken en ligde kalmayı garantiledi.

 

Nevşehir Belediyespor ligin son haftasında 31 puanlı Çankaya FK takımını Gazi Stadyumunda konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.