Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Malatya’da

SPOR 22.02.2020 - 19:47, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Malatya’da

Nevşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Malatya Yeşilyurt müsabakası için Malatya’ya maç saatini beklemeye başladı.
  TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un, kafilesinde Alper Yener, Tugay Yıldırım, Hakan Yakup Jacques Horzum, Süleyman Sevinç, Rahmi Özdemir ve 3. Kaleci Furkan’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Hasan Çelik yer almadı.   Malatya’da maç öncesi son antrenmanını yapan kırmızı beyazlı takımda antrenmana hafif sakatlığı bulunan Sinan Uzun ve Yasin Dülger katılmadı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları ve Malatya Yeşilyurt müsabakasına hazır oldukları gözlendi.   TFF 3.Lig 3.Grup’ta 25. Haftasında saat13.00 da başlayacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Nevşehir Belediyespor müsabakasını Ordu Bölgesinden Volkan Şeker düdük çalacak Şekerin yardımcılığını ise yine ordu bölgesinden Metin Cebeci ve Metin Yalçın yapacak.
Nevşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Malatya Yeşilyurt müsabakası için Malatya’ya maç saatini beklemeye başladı.

 

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor’un, kafilesinde Alper Yener, Tugay Yıldırım, Hakan Yakup Jacques Horzum, Süleyman Sevinç, Rahmi Özdemir ve 3. Kaleci Furkan’ın yanı sıra sakatlığı devam eden Hasan Çelik yer almadı.

 

Malatya’da maç öncesi son antrenmanını yapan kırmızı beyazlı takımda antrenmana hafif sakatlığı bulunan Sinan Uzun ve Yasin Dülger katılmadı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları ve Malatya Yeşilyurt müsabakasına hazır oldukları gözlendi.

 

TFF 3.Lig 3.Grup’ta 25. Haftasında saat13.00 da başlayacak olan Malatya Yeşilyurt Belediyespor Nevşehir Belediyespor müsabakasını Ordu Bölgesinden Volkan Şeker düdük çalacak Şekerin yardımcılığını ise yine ordu bölgesinden Metin Cebeci ve Metin Yalçın yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.