Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Muğlaspor hazırlıklarına başladı

SPOR 03.03.2020 - 16:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Muğlaspor hazırlıklarına başladı

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Nevşehir BelediyeSpor ‘da, bir günlük iznin ardından Muğlaspor hazırlıkları başladı.
  Hafta sonu oynanan Gölcükspor müsabakasının berabere bitmesinin ardından teknik direktör Uğur Balcıoğlu ile yollarını ayıran Nevşehir Belediye Spor, 8 Mart Pazar günü oynayacağı Muğlaspor hazırlıklarına başladı.   Kırmızı beyazlı futbolcular antrenmanda teknik ve taktik çalışmanın ardından dar alanda çift kale maç yaptılar.   İdmanda izinli olan Savaş Yılmaz, Onur Behiç, Oktay Gümüş ve M.Emin Balcılar katılmadı.
TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Nevşehir BelediyeSpor ‘da, bir günlük iznin ardından Muğlaspor hazırlıkları başladı.

 

Hafta sonu oynanan Gölcükspor müsabakasının berabere bitmesinin ardından teknik direktör Uğur Balcıoğlu ile yollarını ayıran Nevşehir Belediye Spor, 8 Mart Pazar günü oynayacağı Muğlaspor hazırlıklarına başladı.

 

Kırmızı beyazlı futbolcular antrenmanda teknik ve taktik çalışmanın ardından dar alanda çift kale maç yaptılar.

 

İdmanda izinli olan Savaş Yılmaz, Onur Behiç, Oktay Gümüş ve M.Emin Balcılar katılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.