MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Muğlaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

SPOR 06.03.2020 - 15:37, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Muğlaspor maçının hazırlıklarını tamamladı

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Muğlaspor müsabakası öncesinde son antrenmanını gerçekleştirdi.
  Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Muğlaspor müsabakası öncesinde son antrenmanını gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekip, play-off sıralaması için büyük öneme sahip mücadele için Cumartesi günü sabah Muğla’ya gidecek.   Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlük görevi için Taner Öcal ile anlaşan Nevşehir Belediyespor, ligin 27. Haftasında 8 Mart Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşacak.   Zirve yarışında büyük öneme sahip olan müsabaka öncesinde son antrenmanını kendi tesislerinde yapan kırmızı beyazlı ekip hazırlıklarını tamamladı.   Maç için 7 Mart Cumartesi günü havayolu ile Muğla’ya gidecek olan kırmızı beyazlı ekipte sakat futbolcu bulunmazken sarı kart cezalısı Mehmet Tosun bu maçta forma giyemeyecek.   Zorlu müsabaka öncesi futbolcularını antrenmanlarda bu maça hazırlayan Teknik Direktör Taner Öcal, taraftarların ve kırmızı beyazlı yönetimin kendilerinden ligin geride kalan haftaları için büyük beklentileri olduğunu hatırlatarak oyuncularından galibiyet beklediğini söyledi.   Bu maçı kazanarak bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini kaydeden Öcal, “Nevşehirli sporseverlerin 2. Lig hasretine son verebilmek için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Sahada terimizin son damlasına kadar mücadele ederek bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız. Bu konuda bizlere inanan ve güvenen güçlü yönetimimiz ve taraftar grubumuz var. Onların da desteği ile ben bu işi başaracağımıza inanıyorum.” dedi.
Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Muğlaspor müsabakası öncesinde son antrenmanını gerçekleştirdi.

 

Türkiye Futbol Federasyonu 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Pazar günü oynayacağı Muğlaspor müsabakası öncesinde son antrenmanını gerçekleştirdi. Kırmızı beyazlı ekip, play-off sıralaması için büyük öneme sahip mücadele için Cumartesi günü sabah Muğla’ya gidecek.

 

Geçtiğimiz günlerde Teknik Direktörlük görevi için Taner Öcal ile anlaşan Nevşehir Belediyespor, ligin 27. Haftasında 8 Mart Pazar günü deplasmanda Muğlaspor ile karşılaşacak.

 

Zirve yarışında büyük öneme sahip olan müsabaka öncesinde son antrenmanını kendi tesislerinde yapan kırmızı beyazlı ekip hazırlıklarını tamamladı.

 

Maç için 7 Mart Cumartesi günü havayolu ile Muğla’ya gidecek olan kırmızı beyazlı ekipte sakat futbolcu bulunmazken sarı kart cezalısı Mehmet Tosun bu maçta forma giyemeyecek.

 

Zorlu müsabaka öncesi futbolcularını antrenmanlarda bu maça hazırlayan Teknik Direktör Taner Öcal, taraftarların ve kırmızı beyazlı yönetimin kendilerinden ligin geride kalan haftaları için büyük beklentileri olduğunu hatırlatarak oyuncularından galibiyet beklediğini söyledi.

 

Bu maçı kazanarak bir galibiyet serisi başlatmak istediklerini kaydeden Öcal, “Nevşehirli sporseverlerin 2. Lig hasretine son verebilmek için hep birlikte var gücümüzle çalışacağız. Sahada terimizin son damlasına kadar mücadele ederek bu takımı hak ettiği yere taşıyacağız. Bu konuda bizlere inanan ve güvenen güçlü yönetimimiz ve taraftar grubumuz var. Onların da desteği ile ben bu işi başaracağımıza inanıyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.