Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Ofspor’dan Ziya Şakar’ı transfer etti

SPOR 15.01.2020 - 14:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Ofspor’dan Ziya Şakar’ı transfer etti

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Ofspor’da forma giyen Ziya Şakar’ı transfer etti.
  TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, ligin ilk devresinde Ofspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Ziya Şakar’ı renklerine kattı.   Devre arası yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Nevşehir Belediyespor, eksik bölgeler için çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip son olarak TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Ziya Şakar ile anlaşma sağladı.   Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan ve daha sonra 1461 Trabzon, A.Sebatspor, Altay, Ümraniyespor, Gümüşhanespor ve Keçiörengücü gibi takımlarda başarıyla forma giyen Ziya Şakar ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Nevşehir Belediyespor, orta sahası için önemli bir transferi daha gerçekleştirmiş oldu.
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Ofspor’da forma giyen Ziya Şakar’ı transfer etti.

 

TFF 3. Lig ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, ligin ilk devresinde Ofspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu Ziya Şakar’ı renklerine kattı.

 

Devre arası yaptığı transferlerle kadrosunu güçlendiren Nevşehir Belediyespor, eksik bölgeler için çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı beyazlı ekip son olarak TFF 3. Lig 2. Grup ekiplerinden Ofspor’da forma giyen 31 yaşındaki orta saha oyuncusu Ziya Şakar ile anlaşma sağladı.

 

Futbola Trabzonspor alt yapısında başlayan ve daha sonra 1461 Trabzon, A.Sebatspor, Altay, Ümraniyespor, Gümüşhanespor ve Keçiörengücü gibi takımlarda başarıyla forma giyen Ziya Şakar ile 1,5 yıllık sözleşme imzalayan Nevşehir Belediyespor, orta sahası için önemli bir transferi daha gerçekleştirmiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.