Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Osmaniye’den puansız dönüyor

SPOR 26.01.2020 - 15:30, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Osmaniye’den puansız dönüyor

TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Osmaniyespor’a 3-2 mağlup oldu.
    TFF 3.Lig 3.Grup müsabakasında temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip henüz maçın 3.dakikasında Ahmet Baykal’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ev sahibi ekip ilk yarının son dakikasında da Samet’in kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.   Maçın ikinci yarısına değişikliklerle başlayan Nevşehir Belediyespor maçın 51.dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Sinan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Osmaniyespor kalesine beraberlik golü için yüklenen temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Osmaniyspor’un kontra atakla çıktığı pozisyonda 66. Dakikada Mustafa Öztürk ile maçta durumu 3-1 yaptı. Bu dakikada Nevşehir Belediyespor taraftarları kaleci Murat’a yediği hatalı gollerden dolayı bir süre protesto etti. Nevşehir Belediyespor yediği golün şokunu erken atlatarak 68.dakikada Ziya Şakar’ın kaydettiği gol ile sokuru 3-2 yaptı. Dakika 70’de ev sahibi ekipte Hamit Bayraktar ikinci sarı karttan oyundan atılırken bu dakikadan sonra ise temsilcimiz Nevşehir Belediyespor beraberlik golü için yüklendi. Osmaniyespor tamamen defansa çekilirken maçın 89.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Berke Bıyık doğrudan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın kalan dakikalarında da başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor maçı 3-2 kaybederek haftayı puansız kapattı.
TFF 3.Lig 3.Grup mücadelesinde Nevşehir Belediyespor deplasmanda Osmaniyespor’a 3-2 mağlup oldu.

 

 

TFF 3.Lig 3.Grup müsabakasında temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Osmaniyespor ile karşılaştı. Ev sahibi ekip henüz maçın 3.dakikasında Ahmet Baykal’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken ev sahibi ekip ilk yarının son dakikasında da Samet’in kaydettiği gol ile ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

 

Maçın ikinci yarısına değişikliklerle başlayan Nevşehir Belediyespor maçın 51.dakikasında oyuna ikinci yarıda giren Sinan’ın kaydettiği gol ile maçta durumu 2-1’e getirdi. Bu dakikadan sonra Osmaniyespor kalesine beraberlik golü için yüklenen temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Osmaniyspor’un kontra atakla çıktığı pozisyonda 66. Dakikada Mustafa Öztürk ile maçta durumu 3-1 yaptı. Bu dakikada Nevşehir Belediyespor taraftarları kaleci Murat’a yediği hatalı gollerden dolayı bir süre protesto etti. Nevşehir Belediyespor yediği golün şokunu erken atlatarak 68.dakikada Ziya Şakar’ın kaydettiği gol ile sokuru 3-2 yaptı. Dakika 70’de ev sahibi ekipte Hamit Bayraktar ikinci sarı karttan oyundan atılırken bu dakikadan sonra ise temsilcimiz Nevşehir Belediyespor beraberlik golü için yüklendi. Osmaniyespor tamamen defansa çekilirken maçın 89.dakikasında Nevşehir Belediyespor’da Berke Bıyık doğrudan kırmızı kart ile oyundan atıldı. Maçın kalan dakikalarında da başka gol olmayınca Nevşehir Belediyespor maçı 3-2 kaybederek haftayı puansız kapattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.