Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor, Pazarspor ile 23 Temmuz’da karşılaşacak

SPOR 14.07.2020 - 20:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor, Pazarspor ile 23 Temmuz’da karşılaşacak

Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig Play-Off maç programını açıkladı. Karşılaşmalar 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da oynanacak.
  Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce tescil ettiği 2. Lig ve 3. Lig'de Play-Off karşılaşmalarının oynanacağını belirtmişti. Play-Off maç programı ise belli oldu. Karşılaşmalar 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da oynanacak ve TFF 1. Lig ile, TFF 2. Lig'e yükselecek olan takımlar belli olacak. Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca, karşılaşmalarda alınacak olan sağlık önlemlerine ilişkin açıklama yaptı. Seyahat ve konaklama dahil Play-Off maçları için alınan önlemler Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer imzasıyla, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yayımlandı.   TFF tarafından açıklanan play-off müsabaka takvimine göre TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Pazarspor ile 23 Temmuz Perşembe günü  21.00’de karşılaşacak.   Nevşehir Belediyespor rakibi Pazarspor’u mağlup ettiği takdirde ise 27 Temmuz tarihinde final maçında Muğlaspor-Somaspor galibi ile karşılaşacak.
Türkiye Futbol Federasyonu, 2. Lig ve 3. Lig Play-Off maç programını açıkladı. Karşılaşmalar 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da oynanacak.

 

Türkiye Futbol Federasyonu, daha önce tescil ettiği 2. Lig ve 3. Lig'de Play-Off karşılaşmalarının oynanacağını belirtmişti. Play-Off maç programı ise belli oldu. Karşılaşmalar 20-28 Temmuz tarihleri arasında Antalya'da oynanacak ve TFF 1. Lig ile, TFF 2. Lig'e yükselecek olan takımlar belli olacak. Türkiye Futbol Federasyonu ayrıca, karşılaşmalarda alınacak olan sağlık önlemlerine ilişkin açıklama yaptı. Seyahat ve konaklama dahil Play-Off maçları için alınan önlemler Türkiye Futbol Federasyonu Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ömer Taşer imzasıyla, Türkiye Futbol Federasyonu'nun resmi internet sitesinden yayımlandı.

 

TFF tarafından açıklanan play-off müsabaka takvimine göre TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor, Pazarspor ile 23 Temmuz Perşembe günü  21.00’de karşılaşacak.

 

Nevşehir Belediyespor rakibi Pazarspor’u mağlup ettiği takdirde ise 27 Temmuz tarihinde final maçında Muğlaspor-Somaspor galibi ile karşılaşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.