Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor seriye bağladı

SPOR 09.10.2019 - 16:59, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor seriye bağladı

TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Halide Edip Adıvar Spor kulübünü 1-0 mağlup etti.
  TFF 3.Lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile karşılaştı. Nevşehir Belediyespor maçın 7.dakikasında Tugay Yıldırım’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçta ilk yarıda bu skorla sona erdi.   Maçın ikincisi yarısında maç karşılıklı ataklar ile devam ederken Nevşehir Belediyespor daha çok kontra atakla rakip kalede gol aradı.  Maçta her iki takımda ele geçirdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçta temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligde son üç maçında da galibiyet ile sahadan ayrıldı.
TFF 3.Lig 3.Grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Halide Edip Adıvar Spor kulübünü 1-0 mağlup etti.

 

TFF 3.Lig 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Nevşehir Belediyespor deplasmanda Halide Edip Adıvar Spor Kulübü ile karşılaştı. Nevşehir Belediyespor maçın 7.dakikasında Tugay Yıldırım’ın kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçerken maçta ilk yarıda bu skorla sona erdi.

 

Maçın ikincisi yarısında maç karşılıklı ataklar ile devam ederken Nevşehir Belediyespor daha çok kontra atakla rakip kalede gol aradı.  Maçta her iki takımda ele geçirdiği pozisyonları değerlendiremeyince maçta temsilcimiz Nevşehir Belediyespor’un 1-0 üstünlüğü ile sona ererken temsilcimiz Nevşehir Belediyespor ligde son üç maçında da galibiyet ile sahadan ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.