Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Korkmaz, takımı değerlendirdi

SPOR 08.10.2020 - 12:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor Teknik Direktörü Korkmaz, takımı değerlendirdi

Misli.com TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, teknik direktörü Mert Korkmaz hafta sonu oynanan Kemerspor maçını değerlendirdi.
  Kemerspor’u 90+6'da gelen golle 2-1 mağlup ederek galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten korkmaz “ Öncelikle üç puanı aldığımız için mutluyuz, iki haftadır alınan mağlubiyet bunun akabinde morale ihtiyacı olan bir takım ve yönetim, her ne kadar maçlara gelememede taraftar. İyi bir oyun iyi mücadele vardı sahada. Müsabakadan öncede soyunma odasında söyledim hakemin başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar maçı bırakmamaları gerektiğini ve bun akabinde de 90+6 da golü bulduk hak ettiğimiz bir galibiyetti çok pozisyonumuz vardı son dakikada galip gelmesi ayrı bir güzeldi, açıkçası berabere kalsaydık çok üzülürdük sonuçta alınan bir üç puan var mutluyuz.”   Kırmızı beyazlı ekip hafta sonu Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda karşılaşacağı Ofspor hazırlıklarını Nar kasabasında bulunan tesislerde devam ediyor. Hafta sonu oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Mert Kokmaz ofspor takımı iyi bir takım. Bizim hedefimiz of tan üç puan ile dönmek ifadelerini kullanan korkmaz “ Of iyi bir takım sonuçta deplasmanda oynayacağız, sonuçta içerde dışarda kazanmayı hedefleyen Nevşehir Belediyespor takımı olmak istiyoruz, oradan alınacak puan ya da puanlar önemlidir. Geçen haftaki mücadelenin dehada iyisini sahaya yansıtır çocuklar of deplasmanından iyi bir skor ile döneriz. Of spor gerçekten iyi bir takım bizde ona göre hafta başından beri ona göre bir hazırlık yapıyoruz, taktiksel anlamda hazırlıklarımız var” dedi.   Nevşehir Belediyespor taraftarlarında bir mesaj gönderen korkmaz Gönül ister diki tribünde onları ’da yanımızda görelim, malum pandemi süreci sebebi yerlerini alamıyorlar. Onlar dışardan desteklerini ve dualarını eksik etmesin amacımız hem ben hem ekibim, oyuncu arkadaşlarımız, başkanımız ve yönetimimiz Nevşehir Belediyesporu daha iyi yerlere taşımak. Bu takım bunu ’da hak ediyor bizde elimizden geldiğince takımımızı daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kulandı
Misli.com TFF 3. Lig 1. Grup ekiplerinden Nevşehir Belediyespor, teknik direktörü Mert Korkmaz hafta sonu oynanan Kemerspor maçını değerlendirdi.

 

Kemerspor’u 90+6'da gelen golle 2-1 mağlup ederek galibiyete ulaşmanın sevincini yaşadıklarını belirten korkmaz “ Öncelikle üç puanı aldığımız için mutluyuz, iki haftadır alınan mağlubiyet bunun akabinde morale ihtiyacı olan bir takım ve yönetim, her ne kadar maçlara gelememede taraftar. İyi bir oyun iyi mücadele vardı sahada. Müsabakadan öncede soyunma odasında söyledim hakemin başlangıç düdüğünden bitiş düdüğüne kadar maçı bırakmamaları gerektiğini ve bun akabinde de 90+6 da golü bulduk hak ettiğimiz bir galibiyetti çok pozisyonumuz vardı son dakikada galip gelmesi ayrı bir güzeldi, açıkçası berabere kalsaydık çok üzülürdük sonuçta alınan bir üç puan var mutluyuz.”

 

Kırmızı beyazlı ekip hafta sonu Pazar günü saat 14.30’da deplasmanda karşılaşacağı Ofspor hazırlıklarını Nar kasabasında bulunan tesislerde devam ediyor. Hafta sonu oynanacak karşılaşmayı değerlendiren Teknik Direktör Mert Kokmaz ofspor takımı iyi bir takım. Bizim hedefimiz of tan üç puan ile dönmek ifadelerini kullanan korkmaz “ Of iyi bir takım sonuçta deplasmanda oynayacağız, sonuçta içerde dışarda kazanmayı hedefleyen Nevşehir Belediyespor takımı olmak istiyoruz, oradan alınacak puan ya da puanlar önemlidir. Geçen haftaki mücadelenin dehada iyisini sahaya yansıtır çocuklar of deplasmanından iyi bir skor ile döneriz. Of spor gerçekten iyi bir takım bizde ona göre hafta başından beri ona göre bir hazırlık yapıyoruz, taktiksel anlamda hazırlıklarımız var” dedi.

 

Nevşehir Belediyespor taraftarlarında bir mesaj gönderen korkmaz Gönül ister diki tribünde onları ’da yanımızda görelim, malum pandemi süreci sebebi yerlerini alamıyorlar. Onlar dışardan desteklerini ve dualarını eksik etmesin amacımız hem ben hem ekibim, oyuncu arkadaşlarımız, başkanımız ve yönetimimiz Nevşehir Belediyesporu daha iyi yerlere taşımak. Bu takım bunu ’da hak ediyor bizde elimizden geldiğince takımımızı daha iyi yerlere taşıyacağız” ifadelerini kulandı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.