Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor U15 takımı Türkiye şampiyonasında bir üst tura çıktı

SPOR 15.04.2019 - 09:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyespor U15 takımı Türkiye şampiyonasında bir üst tura çıktı

Nevşehir Belediyespor U15 takımı Türkiye şampiyonası grup eleme maçlarında bir üst tura çıktı.
  Nevşehir’i U15 Türkiye şampiyonasında temsil eden Nevşehir Belediyespor U15 takımı Aksaray’da düzenlenen U15 1.kademe eleme maçları sonrasında tüm rakiplerini mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı.   Aksaray’da final maçında Konya takımı ile karşılaşan Nevşehir Belediyespor U15 takımı finalde karşılaştığı rakibini penaltı atışları sonrasında elerken Nevşehir’de ilk kez bir takım Türkiye şampiyonasında bir üst tura çıkmayı başarmış oldu.
Nevşehir Belediyespor U15 takımı Türkiye şampiyonası grup eleme maçlarında bir üst tura çıktı.

 

Nevşehir’i U15 Türkiye şampiyonasında temsil eden Nevşehir Belediyespor U15 takımı Aksaray’da düzenlenen U15 1.kademe eleme maçları sonrasında tüm rakiplerini mağlup ederek bir üst tura çıkmayı başardı.

 

Aksaray’da final maçında Konya takımı ile karşılaşan Nevşehir Belediyespor U15 takımı finalde karşılaştığı rakibini penaltı atışları sonrasında elerken Nevşehir’de ilk kez bir takım Türkiye şampiyonasında bir üst tura çıkmayı başarmış oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.