MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor'un ilk randevusu Fatsa Belediyespor

SPOR 18.09.2020 - 11:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor'un ilk randevusu Fatsa Belediyespor

Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin ilk maçında pazar günü kendi sahasında saat 15.30 da Fatsa Belediyespor ile başlıyor.
  Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin ilk maçında pazar günü kendi sahasında saat 15.30 da Fatsa Belediyespor ile başlıyor.   Misli.com TFF 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 2020-2021 sezonunda ligin ilk maçında pazar günü kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u konuk ediyor. Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Taner Öcal, Fatsa Belediyespor maçı için hazırlıklarının tamam olduğunu söyledi. Kırmızı Beyazlı ekibin tecrübeli hocası Öcal “Kazanmak için sahada olacağız” dedi. Oyuncularından sorumluluk almasını isteyen teknik adam, coşkulu ve tempolu bir oyunla zafere ulaşabileceklerini kaydetti.   Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ise, yeni bir kadro kurduklarını, şehrimizi en güzel şekilde temsil etmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirtti. Destekleri için başta Belediye Başkanı Rasim Arı ve Yönetim Kurulu üyelerinde teşekkür eden Başkanı Özaltın, takımdaki arkadaşlık ve hava ortamının süper olduğunu belirterek, “Taraftarımız bize güvensin ve destek versin, sezon sonunda onları mutlu edeceğiz” dedi. Öte yandan ligin ilk maçı öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren takımın formda ve moralli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.   Nevşehir Belediyespor - Fatsa Belediyespor maçının hakemleri açıklandı.   Nevşehir Belediyespor - Fatsa Belediyespor karşılaşmasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemlerinden Mikail Cihangir yönetecek.   Misli.com 3. Lig (Profesyonel Takım) NEVŞEHİR GAZİ STADI Tarih: 20.09.2020 PAZAR Saat: 15:30 HAKEMLER: Orta Hakem Mikail Cihangir, 1. Yardımcı Şükür Çavcı, 2. Yardımcı Bakır Aslan 3.Yardımcı İrfan Çakır                                                                                   
Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin ilk maçında pazar günü kendi sahasında saat 15.30 da Fatsa Belediyespor ile başlıyor.

 

Misli.com 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, ligin ilk maçında pazar günü kendi sahasında saat 15.30 da Fatsa Belediyespor ile başlıyor.

 

Misli.com TFF 3.Lig 1 Grup'ta mücadele eden Nevşehir Belediyespor 2020-2021 sezonunda ligin ilk maçında pazar günü kendi sahasında Fatsa Belediyespor'u konuk ediyor. Nevşehir Belediyespor Teknik Direktör Taner Öcal, Fatsa Belediyespor maçı için hazırlıklarının tamam olduğunu söyledi. Kırmızı Beyazlı ekibin tecrübeli hocası Öcal “Kazanmak için sahada olacağız” dedi. Oyuncularından sorumluluk almasını isteyen teknik adam, coşkulu ve tempolu bir oyunla zafere ulaşabileceklerini kaydetti.

 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ise, yeni bir kadro kurduklarını, şehrimizi en güzel şekilde temsil etmek için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadıklarını belirtti. Destekleri için başta Belediye Başkanı Rasim Arı ve Yönetim Kurulu üyelerinde teşekkür eden Başkanı Özaltın, takımdaki arkadaşlık ve hava ortamının süper olduğunu belirterek, “Taraftarımız bize güvensin ve destek versin, sezon sonunda onları mutlu edeceğiz” dedi. Öte yandan ligin ilk maçı öncesinde hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren takımın formda ve moralli olması teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

 

Nevşehir Belediyespor - Fatsa Belediyespor maçının hakemleri açıklandı.

 

Nevşehir Belediyespor - Fatsa Belediyespor karşılaşmasını Şanlıurfa Bölgesi Klasman Hakemlerinden Mikail Cihangir yönetecek.

 

Misli.com 3. Lig (Profesyonel Takım) NEVŞEHİR GAZİ STADI Tarih: 20.09.2020 PAZAR Saat: 15:30 HAKEMLER: Orta Hakem Mikail Cihangir, 1. Yardımcı Şükür Çavcı, 2. Yardımcı Bakır Aslan 3.Yardımcı İrfan Çakır

                                                                                  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.