MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor’un tadı yok

SPOR 19.09.2021 - 17:34, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor’un tadı yok

TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Osmaniyespor FK ile 0-0 berabere kaldı.
  TFF 3.Lig 1.Grupta 3.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Osmaniyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı temposuz bir oyuna sahne olurken maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.   Maçın ikinci yarısının hemen başında Nevşehir Belediyespor gol için Osmaniyespor FK kalesine yüklenirken aradığı golü bulmakta güçlük çekti. Nevşehir Belediyespor maçın 50 ve 84.dakikalarda bulduğu golü maçın orta hakemi iptal ederken Osmaniyesporlu futbolcularda maçta zaman geçirmek için uğraştı. Maçın 88 ve 89.dakikalarında sarı kart gören Nevşehir Belediyespor’da Ahmet Çelik kırmızı kartla oyundan atılırken maçın 90 dakikası da 0-0 sona erdi.
TFF 3.Lig 1.Grupta mücadele eden Nevşehir Belediyespor, Gazi Stadyumunda konuk ettiği Osmaniyespor FK ile 0-0 berabere kaldı.

 

TFF 3.Lig 1.Grupta 3.hafta müsabakasında Nevşehir Belediyespor Gazi Stadyumunda Osmaniyespor ile karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısı temposuz bir oyuna sahne olurken maçta ilk yarı 0-0 sona erdi.

 

Maçın ikinci yarısının hemen başında Nevşehir Belediyespor gol için Osmaniyespor FK kalesine yüklenirken aradığı golü bulmakta güçlük çekti. Nevşehir Belediyespor maçın 50 ve 84.dakikalarda bulduğu golü maçın orta hakemi iptal ederken Osmaniyesporlu futbolcularda maçta zaman geçirmek için uğraştı. Maçın 88 ve 89.dakikalarında sarı kart gören Nevşehir Belediyespor’da Ahmet Çelik kırmızı kartla oyundan atılırken maçın 90 dakikası da 0-0 sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.