MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor yine son dakikada yıkıldı

SPOR 03.11.2019 - 18:48, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor yine son dakikada yıkıldı

TFF 3. Lig 3. Grup'un 11. haftasında Nevşehir Belediyespor, deplasmanda son dakikada yediği gol ile Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kaldı.
  TFF 3. Lig 3. Grup'un 11. haftasında Nevşehir Belediyespor, deplasmanda son dakikada yediği gol ile Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kaldı.   Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor karşısında maçın 58.dakikasında Ergün Cengiz’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra skoru korumak için oynayan Nevşehir Belediyespor her maç olduğu gibi bu maçta da 89.dakikada yediği gol ile maçtan 1 puan ile ayrıldı.   Stat: Batman Yeni Şehir   Hakemler: Aytaç Geçgel xx, Murat Güçlü xx, Anıl Küçükkaraca xx   Batman Petrolspor: Ahmet Önal xx, Emre Kars x, Nurullah Serbest x, Çetin Turan xx, Ardahan Gündoğdu xx, Ali Kuleli x (Burak Seres dk. 79 x), Sebahattin Usta x, Ali Kemal Özkan xx, Aydın Aslan xx, Fatih Aydın x, Aziz Ceylan x (Şükrü Kaan dk. 78 x)   Nevşehir Belediyespor: Murat Demir xx, Muhammed Ali Kurt x, Tolgahan Çiçek x, Onur Ural x, Okan Duran x, Youssef Yeşilmen x, Muhammed Emin Balcılar x, Alper Yener x (Emre Fırtına dk. 77 x), Tugay Yıldırım xx (Raif Uzuner dk. 70 x), Oktay Gümüş x, Ergun Cengiz xx (Emre Gemici dk. 90 ?)   Goller: Ergun Cengiz (dk. 58) (Nevşehir Belediyespor), Nurullah Serbest (dk. 90) (Batman Petrolspor)   Sarı kartlar: Çetin Turan, Nurullah Serbest (Batman Petrolspor), Onur Ural, Youssef Yeşilmen, Alper Yener (Nevşehir Belediyespor)
TFF 3. Lig 3. Grup'un 11. haftasında Nevşehir Belediyespor, deplasmanda son dakikada yediği gol ile Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

TFF 3. Lig 3. Grup'un 11. haftasında Nevşehir Belediyespor, deplasmanda son dakikada yediği gol ile Batman Petrolspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

Nevşehir Belediyespor deplasmanda karşılaştığı Batman Petrolspor karşısında maçın 58.dakikasında Ergün Cengiz’in kaydettiği gol ile maçta 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu dakikadan sonra skoru korumak için oynayan Nevşehir Belediyespor her maç olduğu gibi bu maçta da 89.dakikada yediği gol ile maçtan 1 puan ile ayrıldı.

 

Stat: Batman Yeni Şehir

 

Hakemler: Aytaç Geçgel xx, Murat Güçlü xx, Anıl Küçükkaraca xx

 

Batman Petrolspor: Ahmet Önal xx, Emre Kars x, Nurullah Serbest x, Çetin Turan xx, Ardahan Gündoğdu xx, Ali Kuleli x (Burak Seres dk. 79 x), Sebahattin Usta x, Ali Kemal Özkan xx, Aydın Aslan xx, Fatih Aydın x, Aziz Ceylan x (Şükrü Kaan dk. 78 x)

 

Nevşehir Belediyespor: Murat Demir xx, Muhammed Ali Kurt x, Tolgahan Çiçek x, Onur Ural x, Okan Duran x, Youssef Yeşilmen x, Muhammed Emin Balcılar x, Alper Yener x (Emre Fırtına dk. 77 x), Tugay Yıldırım xx (Raif Uzuner dk. 70 x), Oktay Gümüş x, Ergun Cengiz xx (Emre Gemici dk. 90 ?)

 

Goller: Ergun Cengiz (dk. 58) (Nevşehir Belediyespor), Nurullah Serbest (dk. 90) (Batman Petrolspor)

 

Sarı kartlar: Çetin Turan, Nurullah Serbest (Batman Petrolspor), Onur Ural, Youssef Yeşilmen, Alper Yener (Nevşehir Belediyespor)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.