Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Görev Dağılımını Yaptı

SPOR 29.06.2018 - 15:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Belediyespor Yönetimi Görev Dağılımını Yaptı

Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor Kulübü, 28.06.2018 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi ve Nevşehir Valiliği Dernekler Müdürlüğü nezninde de resmileşti.
  Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor Kulübü, 28.06.2018 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi ve Nevşehir Valiliği Dernekler Müdürlüğü nezdinde de resmileşti. Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu da ilk toplantısında görev dağılımı yapıtı.   Yapılan görev bölümü ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı olurken, Başkan Vekili de Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli oldu.   Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu tarafından yapılan görev dağılımı ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz Başkan Yardımcısı , Ahmet Korkmazer Sekreter, Umut Araz Asbaşkan, Musa Öçkoymaz Stadyum ve Tesis Sorumlusu, Serdar Yılmaz İdari ve Spor Güvenlik Sorumlusu, Nurullah Uzer Sağlık Hizmetleri Sorumlusu, Lütfü Akkuş Alt Yapı Sorumlusu, Muhammed Fevzi Aygün Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü, Yakup Dinler Medya, Tanıtım ve Reklam Sorumlusu, Fatih Ün Futbol Şube Sorumlusu, Fatih Mehmet Sürmeli Akreditasyon Sorumlusu, Emin Ağmaz Taraftar Sorumlusu ve Doğan Ceran Sayman olarak görev yapacak.
Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor Kulübü, 28.06.2018 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi ve Nevşehir Valiliği Dernekler Müdürlüğü nezninde de resmileşti.

 

Türkiye 3. Ligi ekiplerinden Nevşehir Belediyespor Kulübü, 28.06.2018 tarihinde gerçekleştirilen olağanüstü Genel Kurul ile yeni yönetim kurulunu belirledi ve Nevşehir Valiliği Dernekler Müdürlüğü nezdinde de resmileşti. Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu da ilk toplantısında görev dağılımı yapıtı.

 

Yapılan görev bölümü ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı olurken, Başkan Vekili de Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Alevli oldu.

 

Nevşehir Belediyespor yönetim kurulu tarafından yapılan görev dağılımı ile Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz Başkan Yardımcısı , Ahmet Korkmazer Sekreter, Umut Araz Asbaşkan, Musa Öçkoymaz Stadyum ve Tesis Sorumlusu, Serdar Yılmaz İdari ve Spor Güvenlik Sorumlusu, Nurullah Uzer Sağlık Hizmetleri Sorumlusu, Lütfü Akkuş Alt Yapı Sorumlusu, Muhammed Fevzi Aygün Hukuk İşleri Sorumlusu ve Basın Sözcüsü, Yakup Dinler Medya, Tanıtım ve Reklam Sorumlusu, Fatih Ün Futbol Şube Sorumlusu, Fatih Mehmet Sürmeli Akreditasyon Sorumlusu, Emin Ağmaz Taraftar Sorumlusu ve Doğan Ceran Sayman olarak görev yapacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.