MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyespor yönetiminden, Yanar'a ziyaret

SPOR 02.12.2019 - 21:25, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyespor yönetiminden, Yanar'a ziyaret

‪Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret etti.
  Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek İl Başkanı Yanar’a 50 numaralı Nevşehir Belediyespor forması hediye ettiler. Kulüp Başkanı Özaltın ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanı Yanar’a takım hakkında bilgiler verirken son haftalarda alınan galibiyetler hem kendilerini hem de taraftarları mutlu ettiğini söyledi.   AK Parti İl Başkanı Yanar ise açıklamasında, “Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulunun nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Dün olduğu gibi bugün de yarın da birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir Belediyesporumuzun her zaman yanındayız.  Hedef şampiyonluk inşallah” dedi.  
‪Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulu üyeleri AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret etti.

 

Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar’ı ziyaret ederek İl Başkanı Yanar’a 50 numaralı Nevşehir Belediyespor forması hediye ettiler. Kulüp Başkanı Özaltın ve beraberindekiler AK Parti İl Başkanı Yanar’a takım hakkında bilgiler verirken son haftalarda alınan galibiyetler hem kendilerini hem de taraftarları mutlu ettiğini söyledi.

 

AK Parti İl Başkanı Yanar ise açıklamasında, “Nevşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Esat Özaltın ve yönetim kurulunun nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.  Dün olduğu gibi bugün de yarın da birlik ve beraberlik içerisinde Nevşehir Belediyesporumuzun her zaman yanındayız.  Hedef şampiyonluk inşallah” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.