Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Belediyesporlu futbolcu, Sivasspor’a transfer oldu

SPOR 11.10.2021 - 15:58, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Belediyesporlu futbolcu, Sivasspor’a transfer oldu

Nevşehir Belediyespor altyapısından oynayan Erdem Güleç, Sivasspor’a transfer oldu.
  Nevşehir Belediyespor altyapısından oynayan Erdem Güleç, Sivasspor’a transfer oldu.   Nevşehir Belediyespor altyapısından oynayan 14 yaşındaki ki Erdem Güleç, Kayseri’de düzenlenen milli takım seçmelerinde Ankara’dan katılan milli takım altyapı sorumlulularının da takip ettiği seçmelerde Nevşehir Belediyespor futbolcusu Erdem Güleç performansı ile göz doldurdu. Burada yapılan seçmeler sonrasında Erdem Güleç 14 ve U 15 milli takımına seçildi.   Burada yapılan seçmeleri takip eden Sivaspor altyapı koordinatörler de Nevşehir Belediyespor formasını terleten Erdem Güleç’in sergilediği performans sonrasında Sivasspor’a transfer oldu.   Milli takım seçmelerinde performansı ile göz dolduran Erdem Güleç’i Konyaspor ve Kayserispor’unda transfer girişiminde bulunduğu ancak futbolcunun tercihini Sivasspor’dan yana kullandığı öğrenildi.
Nevşehir Belediyespor altyapısından oynayan Erdem Güleç, Sivasspor’a transfer oldu.

 

Nevşehir Belediyespor altyapısından oynayan Erdem Güleç, Sivasspor’a transfer oldu.

 

Nevşehir Belediyespor altyapısından oynayan 14 yaşındaki ki Erdem Güleç, Kayseri’de düzenlenen milli takım seçmelerinde Ankara’dan katılan milli takım altyapı sorumlulularının da takip ettiği seçmelerde Nevşehir Belediyespor futbolcusu Erdem Güleç performansı ile göz doldurdu. Burada yapılan seçmeler sonrasında Erdem Güleç 14 ve U 15 milli takımına seçildi.

 

Burada yapılan seçmeleri takip eden Sivaspor altyapı koordinatörler de Nevşehir Belediyespor formasını terleten Erdem Güleç’in sergilediği performans sonrasında Sivasspor’a transfer oldu.

 

Milli takım seçmelerinde performansı ile göz dolduran Erdem Güleç’i Konyaspor ve Kayserispor’unda transfer girişiminde bulunduğu ancak futbolcunun tercihini Sivasspor’dan yana kullandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.