Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Beşir Derneği Gönüller Yapmaya Devam Ediyor

TÜRKİYE GÜNDEMİ 13.02.2017 - 16:33, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Beşir Derneği Gönüller Yapmaya Devam Ediyor

Beşir Derneği tarafından yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Şubat ayı dağıtımı yaparak yüzlerin gülmesine vesile oldu.
Beşir Derneği Kurulduğu günden beri mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayırım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirmiş, kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde din, dil ve ırk gözetmeksizin insanlara hizmeti gaye edinen Beşir Derneği faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.   Beşir Derneği tarafından yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Şubat ayı dağıtımı yaparak yüzlerin gülmesine vesile oldu.   Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün: Beşir Derneğine ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek başvuru yapanların sayısı sürekli artmaktadır. Yapılan başvurular titizlikle incelenerek gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra her ay düzenli olarak yardım yapılmaktadır.   Düzgün:  Duyarlı Hayırseverlere seslenerek (bağış zekat, sadaka, fitrelerini Derneğimize ) vererek; bir ailenin evinde bir aşın kaynamasına vesile olmak isteyenlerin aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşmasını bekliyoruz. İletişim GSM 0532 684 73 78- 0535 354 48 79.
Beşir Derneği tarafından yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Şubat ayı dağıtımı yaparak yüzlerin gülmesine vesile oldu.

Beşir Derneği Kurulduğu günden beri mahzun ve mahcup gönüllerin müjdeleyicisi ve onların hamisi olarak hiçbir ayırım yapmadan paylaşmayı erdem haline getirmiş, kardeşliğe destek olmak, hayır işlerinin yaygınlaşması için gece gündüz dünyanın her yerinde din, dil ve ırk gözetmeksizin insanlara hizmeti gaye edinen Beşir Derneği faaliyetlerine hız kesmeden devam ediyor.

 

Beşir Derneği tarafından yapılan sosyal inceleme sonucu belirlenen 30 aileye Şubat ayı dağıtımı yaparak yüzlerin gülmesine vesile oldu.

 


Nevşehir Beşir Derneği Temsilcisi Taner Düzgün: Beşir Derneğine ihtiyaç sahibi olduğunu belirterek başvuru yapanların sayısı sürekli artmaktadır. Yapılan başvurular titizlikle incelenerek gerçekten ihtiyaç sahibi olduğuna karar verildikten sonra her ay düzenli olarak yardım yapılmaktadır.

 

Düzgün:  Duyarlı Hayırseverlere seslenerek (bağış zekat, sadaka, fitrelerini Derneğimize ) vererek; bir ailenin evinde bir aşın kaynamasına vesile olmak isteyenlerin aşağıdaki numaralardan bizlere ulaşmasını bekliyoruz.


İletişim GSM 0532 684 73 78- 0535 354 48 79.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.