Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Beşir Derneği, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

NEVŞEHİR 21.03.2018 - 20:07, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Beşir Derneği, Vali Aktaş'ı Ziyaret Etti

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün ve heyeti Vali İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret ederek aylık bülten dergisi hediye etti.
  Bu ziyarette Semerkand Nevşehir Vakıf Başkanı Ahmet Feralan’da hazır bulundu. Ahmet Feralan, vakfın yapmış olduğu çalışmalar hakkında genel bilgi aktardıktan sonra sözü Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Fatih Yıldız’a verdi.   Fatih Yıldız ‘’Derneğimiz kamu yararına bir dernek olup, Türkiye’de 242, Dünya’da 55 ülkede temsilciliğimiz bulunmaktadır. Aktif bir şekilde çalışmalarımız devam etmekte olup, Nevşehir'de ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, yardımları yapmaktayız’’ dedi.   Vali İlhami Aktaş ise ‘’Değerli başkanım ve Beşir Derneğinin yapmış olduğu çalışmaları biliyoruz. Şuana kadar yapmış olduğunuz ve bundan sonra yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim’’ diye konuştu.
Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner Düzgün ve heyeti Vali İlhami Aktaş'ı makamında ziyaret ederek aylık bülten dergisi hediye etti.

 

Bu ziyarette Semerkand Nevşehir Vakıf Başkanı Ahmet Feralan’da hazır bulundu. Ahmet Feralan, vakfın yapmış olduğu çalışmalar hakkında genel bilgi aktardıktan sonra sözü Beşir Derneği Bölge Sorumlusu Fatih Yıldız’a verdi.

 

Fatih Yıldız ‘’Derneğimiz kamu yararına bir dernek olup, Türkiye’de 242, Dünya’da 55 ülkede temsilciliğimiz bulunmaktadır. Aktif bir şekilde çalışmalarımız devam etmekte olup, Nevşehir'de ihtiyaç sahibi ailelere gıda, giysi, yardımları yapmaktayız’’ dedi.

 

Vali İlhami Aktaş ise ‘’Değerli başkanım ve Beşir Derneğinin yapmış olduğu çalışmaları biliyoruz. Şuana kadar yapmış olduğunuz ve bundan sonra yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim’’ diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.