Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Beşir Derneğinden Suriye’ye İnsanı Yardım tırı uğurlandı

NEVŞEHİR 26.11.2019 - 10:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir Beşir Derneğinden Suriye’ye İnsanı Yardım tırı uğurlandı

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından hazırlanan bir tır insani yardım malzemesi, yapılan törenle uğurlandı.
  Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından hazırlanan bir tır insani yardım malzemesi, yapılan törenle uğurlandı.   Kilis ve Reyhanlı'da bulunan aşevi ve ekmek fırınlarında kullanılmak üzere yollanan malzemeler savaş mağduru binlerce ihtiyaç sahibi ile buluşup gönüller yapmaya vesile olacak.   Ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiği insani yardım organizasyonları ile adından söz ettiren Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kilis ve Reyhanlı'da bulunan ekmek fırını ve aşevleri aracılığıyla günlük 200 bin ekmek üreten ve 30 bin tabldot sıcak yemek çıkaran Beşir Derneği, gönüllüleri aracılığıyla burada üretilen ekmek ve yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ve Suriye sınırında dağınık kamplarda yaşayan ailelere dağıtıyor.   Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner DÜZGÜN:" Öncelikle bu bizim gönderdiğimiz ilk tır değil. Daha önce de yine bağışçılarımızın desteği insani yardım tırları gönderdik Elhamdülillah. Bugün burada bu hayra vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde konuştu.   Beşir Derneği bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edecek.   Nevşehir Beşir Derneğine ulaşmak için iletişim numaraları 0535 354 48 79- 0532 684 73 78 E mail adresi: www.besirderneği.org  
Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından hazırlanan bir tır insani yardım malzemesi, yapılan törenle uğurlandı.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilciliği tarafından hazırlanan bir tır insani yardım malzemesi, yapılan törenle uğurlandı.

 

Kilis ve Reyhanlı'da bulunan aşevi ve ekmek fırınlarında kullanılmak üzere yollanan malzemeler savaş mağduru binlerce ihtiyaç sahibi ile buluşup gönüller yapmaya vesile olacak.

 

Ulusal ve uluslararası arenada gerçekleştirdiği insani yardım organizasyonları ile adından söz ettiren Beşir Derneği, bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam ediyor. Bu kapsamda Kilis ve Reyhanlı'da bulunan ekmek fırını ve aşevleri aracılığıyla günlük 200 bin ekmek üreten ve 30 bin tabldot sıcak yemek çıkaran Beşir Derneği, gönüllüleri aracılığıyla burada üretilen ekmek ve yemekleri, ihtiyaç sahibi ailelere ve Suriye sınırında dağınık kamplarda yaşayan ailelere dağıtıyor.

 

Beşir Derneği Nevşehir Temsilcisi Taner DÜZGÜN:" Öncelikle bu bizim gönderdiğimiz ilk tır değil. Daha önce de yine bağışçılarımızın desteği insani yardım tırları gönderdik Elhamdülillah. Bugün burada bu hayra vesile olan tüm bağışçılarımıza teşekkürlerimizi sunarız" şeklinde konuştu.

 

Beşir Derneği bağışçı ve gönüllülerinden aldığı destekler ile gönüller yapmaya devam edecek.

 

Nevşehir Beşir Derneğine ulaşmak için iletişim numaraları

0535 354 48 79- 0532 684 73 78 E mail adresi: www.besirderneği.org

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.