Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Canlı Referandum Sonuçları Lale Haber'de

NEVŞEHİR 16.04.2017 - 12:11, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Canlı Referandum Sonuçları Lale Haber'de

Halk oylaması sonuçları tüm Türkiye ile aynı anda Lale Haber’den öğrenilecek.
Halk oylaması sonuçları tüm Türkiye ile aynı anda Lale Haber’den öğrenilecek.   Bugün (16 Nisan’da) oy verme işlemleri başladı. Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasının sonuçları, www.lalehaber.com tarafından "NEVŞEHİRLİLERE" özel olarak anında duyurulacak.   Nevşehir ile birlikte 3 önemli il olan İstanbul , Ankara ve İzmir ile birlikte Tüm Türkiye Sonuçları   4 yıldır Nevşehir’in ve Türkiye'nin güvenilir haber kaynağı olan www.lalehaber.com , halk oylamasında site ziyaretçilerine saniye saniye veri yayını ana sayfadan online olarak anında duyuracak.   "Sonuçları internetten ulaştıracağız" Lale Haber Site Yöneticisi Can Taşkın, Lale Haber seçim sonuçlarını toplama ve kamuoyu ile paylaşma konusunda tecrübeli bir kurum haline geldiğine vurgu yaptı. Taşkın, kurum olarak halk oylaması hazırlıkları kapsamında, sandık sonuç toplama sistemi, seçim verilerini yorumlayan istatistik modülünün hazır , okuyucularımız ister bu haber içerisinde isterse anasayfada bilgisayarla giriş yapanlar rahatca ulaşabilecektir. Mobil ile takip edenler ise Lale Haberi masaüstü görünümüne geçerek canlı seçim sonuçlarını takip edebilecektir. olduğunu söyledi.     </p> <p></p> <p>     Nevşehir 2017 Referandum Sonuçları | Lalehaber.com       </p> <p></p> <p> </p> <p>    
Halk oylaması sonuçları tüm Türkiye ile aynı anda Lale Haber’den öğrenilecek.

Halk oylaması sonuçları tüm Türkiye ile aynı anda Lale Haber’den öğrenilecek.

 

Bugün (16 Nisan’da) oy verme işlemleri başladı. Anayasa değişikliğine ilişkin halk oylamasının sonuçları, www.lalehaber.com tarafından "NEVŞEHİRLİLERE" özel olarak anında duyurulacak.

 

Nevşehir ile birlikte 3 önemli il olan İstanbul , Ankara ve İzmir ile birlikte Tüm Türkiye Sonuçları

 

4 yıldır Nevşehir’in ve Türkiye'nin güvenilir haber kaynağı olan www.lalehaber.com , halk oylamasında site ziyaretçilerine saniye saniye veri yayını ana sayfadan online olarak anında duyuracak.

 

"Sonuçları internetten ulaştıracağız"

Lale Haber Site Yöneticisi Can Taşkın, Lale Haber seçim sonuçlarını toplama ve kamuoyu ile paylaşma konusunda tecrübeli bir kurum haline geldiğine vurgu yaptı.

Taşkın, kurum olarak halk oylaması hazırlıkları kapsamında, sandık sonuç toplama sistemi, seçim verilerini yorumlayan istatistik modülünün hazır , okuyucularımız ister bu haber içerisinde isterse anasayfada bilgisayarla giriş yapanlar rahatca ulaşabilecektir. Mobil ile takip edenler ise Lale Haberi masaüstü görünümüne geçerek canlı seçim sonuçlarını takip edebilecektir. olduğunu söyledi.

 

 

 

 

Nevşehir 2017 Referandum Sonuçları | Lalehaber.com

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.