MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir cezaevinde Korona tedbirleri

GÜNCEL 10.03.2020 - 09:21, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir cezaevinde Korona tedbirleri

Ceza İnfaz kurumlarının toplu yaşanan yerler olması nedeniyle, bulaşıcı hastalıklar açısından risk teşkil ettiği, Kurumun haşere ve bulaşıcı hastalıklara karşı tüm kurum ve eklentileri her ay muntazaman ilaçlanmakta.
  NEVŞEHİR(MHA) Ceza İnfaz kurumlarının toplu yaşanan yerler olması nedeniyle, bulaşıcı hastalıklar açısından risk teşkil ettiği, Kurumun haşere ve bulaşıcı hastalıklara karşı tüm kurum ve eklentileri her ay muntazaman ilaçlanmakta.   Son aylarda başta korona virüsü olmak üzere solunum yoluyla bulaşan tüm hastalıkların bulaşıcılığının önlenmesine yönelik tedbirler alınmasının önem arz ettiği, Hükümlü/tutuklular ve kurum çalışanlarımızın sağlığının korunmasına yönelik olarak, Dış kafeterya, ziyaretçi bekleme salonu, göz kayıt bölümü, ziyaretçi bayan/erkek üst eşya arama odaları, Kapalı ve Açık ziyaret alanları, koğuşlar/odalar, kurum koridorları, , genel mutfak, fırın atölyesi- un deposu, personel yemekhanesi, emanet eşya deposu, bürolar, mahkum sevk/nakil araçları kabinleri, ankesörlü telefonlar, eğitim sınıfları, konferans salonu, ziyaretçi/personel tuvaletleri ve diğer eklentiler İnsan sağlığına veya açıkta bulunan gıda maddelerine hiçbir zararı olmayan Klor dioksit cihazı kullanılarak detaylı şekilde dezenfekte ettirildi.
Ceza İnfaz kurumlarının toplu yaşanan yerler olması nedeniyle, bulaşıcı hastalıklar açısından risk teşkil ettiği, Kurumun haşere ve bulaşıcı hastalıklara karşı tüm kurum ve eklentileri her ay muntazaman ilaçlanmakta.

 

NEVŞEHİR(MHA) Ceza İnfaz kurumlarının toplu yaşanan yerler olması nedeniyle, bulaşıcı hastalıklar açısından risk teşkil ettiği, Kurumun haşere ve bulaşıcı hastalıklara karşı tüm kurum ve eklentileri her ay muntazaman ilaçlanmakta.

 

Son aylarda başta korona virüsü olmak üzere solunum yoluyla bulaşan tüm hastalıkların bulaşıcılığının önlenmesine yönelik tedbirler alınmasının önem arz ettiği, Hükümlü/tutuklular ve kurum çalışanlarımızın sağlığının korunmasına yönelik olarak, Dış kafeterya, ziyaretçi bekleme salonu, göz kayıt bölümü, ziyaretçi bayan/erkek üst eşya arama odaları, Kapalı ve Açık ziyaret alanları, koğuşlar/odalar, kurum koridorları, , genel mutfak, fırın atölyesi- un deposu, personel yemekhanesi, emanet eşya deposu, bürolar, mahkum sevk/nakil araçları kabinleri, ankesörlü telefonlar, eğitim sınıfları, konferans salonu, ziyaretçi/personel tuvaletleri ve diğer eklentiler İnsan sağlığına veya açıkta bulunan gıda maddelerine hiçbir zararı olmayan Klor dioksit cihazı kullanılarak detaylı şekilde dezenfekte ettirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.