Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor

SİYASET 07.06.2018 - 23:29, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı Bekliyor

24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir’de Cuma günü saat 13.30’da halka hitap edecek.
  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Nevşehir’de halka hitap edecek. AK Parti İl Başkanlığı tarafından ise Hükümet Konağı önünde yapılacak olan miting öncesinde son hazırlıklar yapılıyor. Gece yarısına kadar AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve partililer miting alanında son hazırlıkları yaptılar.   AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hükümet konağında halkımıza hitap edecektir. Tüm Nevşehir halkımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan mitingimize bekliyoruz” dedi.  
24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Nevşehir’de Cuma günü saat 13.30’da halka hitap edecek.

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Haziran Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem milletvekilliği seçimleri öncesinde Nevşehir’de halka hitap edecek. AK Parti İl Başkanlığı tarafından ise Hükümet Konağı önünde yapılacak olan miting öncesinde son hazırlıklar yapılıyor. Gece yarısına kadar AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar ve partililer miting alanında son hazırlıkları yaptılar.

 

AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Hükümet konağında halkımıza hitap edecektir. Tüm Nevşehir halkımızı Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak olan mitingimize bekliyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.