Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 1 Haftalık Gelin Ziynet Eşyaları Alarak Kaçtı

İLÇELER 08.12.2016 - 14:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 1 Haftalık Gelin Ziynet Eşyaları Alarak Kaçtı

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyünde yeni evlenen kadın, eşine ait para ve eşyaları alarak kaçtı.
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyünde yeni evlenen kadın, eşine ait para ve eşyaları alarak kaçtı.   EVLENDİKTEN 1 HAFTA SONRA GELİN KAÇTI   Edinilen bilgiye göre ; Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilikle uğraşan İ. Ş. İle B. B.  tanıştı. Çift tanışmanın ardından evlendi. Evlendikleri bir hafta sonra gelin kendisine takılan ziynet altınlarını alarak arkadaşları ile kaçtı. Kaçtığını fark eden köylüler tarafından kovalanan aracın lastiğinin patlaması sonucu araç takla attı. Aracın içinde kıs kıvrak köylülerce yakalanan gelin ve diğer 2 erkek arkadaşı kıs kıvrak yakalandı ve Jandarmaya teslim edildi.   Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı.   
Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyünde yeni evlenen kadın, eşine ait para ve eşyaları alarak kaçtı.

Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç Köyünde yeni evlenen kadın, eşine ait para ve eşyaları alarak kaçtı.

 

EVLENDİKTEN 1 HAFTA SONRA GELİN KAÇTI

 

Edinilen bilgiye göre ; Nevşehir'in Acıgöl ilçesine bağlı Topaç köyünde çiftçilikle uğraşan İ. Ş. İle B. B.  tanıştı. Çift tanışmanın ardından evlendi. Evlendikleri bir hafta sonra gelin kendisine takılan ziynet altınlarını alarak arkadaşları ile kaçtı. Kaçtığını fark eden köylüler tarafından kovalanan aracın lastiğinin patlaması sonucu araç takla attı. Aracın içinde kıs kıvrak köylülerce yakalanan gelin ve diğer 2 erkek arkadaşı kıs kıvrak yakalandı ve Jandarmaya teslim edildi.

 

Olayla ilgili jandarma soruşturma başlattı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.