Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 11. Bölge UMKE Toplantısı Yapıldı

SAĞLIK 22.06.2018 - 17:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 11. Bölge UMKE Toplantısı Yapıldı

11. Bölge 2018 yılı ilk 6 aylık UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) faaliyet değerlendirme toplantısı, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, Nevşehir, Kayseri ve Niğde UMKE İl Yöneticileri ile yapıldı.
  Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Kayseri 11. Bölge Yöneticisi Dr. Deniz Güney’ in koordinatörlüğünde yapılan toplantıya, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Kayacan, Başkan Yardımcısı, Destek ve Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı, İl Ambulans KKM Başhekimi, Niğde Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı, Katılan İllerin UMKE Sorumluları, UMKE Personelleri katıldı.   Düzenlenen Bölge toplantısı ile ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay şöyle dedi: “UMKE’ nin İlk 6 ayda gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler değerlendirilirken, ikinci 6 ayda yapılacak faaliyetler planlandı. Sağlık Müdürlüğümüzün ev sahipliği yaptığı toplantıda Nevşehir ilinin coğrafi yapısı, 112 istasyonlarının yerleşim planları, UMKE deposu ve afet birimleri yerinde değerlendirildi. Verimli geçen bir günlük toplantı sonucunda ekiplerin İlin Afet planları, hastane afet planları ve UMKE’nin durumu ile ilgili konular konuşuldu ve UMKE ekipleri arasında bilgi alış verişinde bulunuldu” dedi.
11. Bölge 2018 yılı ilk 6 aylık UMKE (Ulusal Medikal Kurtarma Ekipleri) faaliyet değerlendirme toplantısı, Nevşehir İl Sağlık Müdürlüğü toplantı salonunda, Nevşehir, Kayseri ve Niğde UMKE İl Yöneticileri ile yapıldı.

 

Kayseri İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı ve Kayseri 11. Bölge Yöneticisi Dr. Deniz Güney’ in koordinatörlüğünde yapılan toplantıya, Nevşehir İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay, Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mehmet Kayacan, Başkan Yardımcısı, Destek ve Personel Hizmetleri Başkan Yardımcısı, İl Ambulans KKM Başhekimi, Niğde Acil Sağlık ve Sağlık Hizmetleri Başkanı, Katılan İllerin UMKE Sorumluları, UMKE Personelleri katıldı.

 

Düzenlenen Bölge toplantısı ile ilgili açıklama yapan İl Sağlık Müdürü Dr. Rahim Ünlübay şöyle dedi: “UMKE’ nin İlk 6 ayda gerçekleştirmiş olduğu faaliyetler değerlendirilirken, ikinci 6 ayda yapılacak faaliyetler planlandı. Sağlık Müdürlüğümüzün ev sahipliği yaptığı toplantıda Nevşehir ilinin coğrafi yapısı, 112 istasyonlarının yerleşim planları, UMKE deposu ve afet birimleri yerinde değerlendirildi. Verimli geçen bir günlük toplantı sonucunda ekiplerin İlin Afet planları, hastane afet planları ve UMKE’nin durumu ile ilgili konular konuşuldu ve UMKE ekipleri arasında bilgi alış verişinde bulunuldu” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.