Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 13 Öğretmen Görevine İade Edildi

NEVŞEHİR 21.10.2016 - 11:05, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 13 Öğretmen Görevine İade Edildi

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli: Göreve İade Khk'sı Geliyor
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli: Göreve İade Khk'sı Geliyor       Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gelecek günlerde yayımlanacak KHK'larda mağdurlar için 'göreve iade' maddesinin de yer alacağını açıkladı.       Nevşehir ilinde Milli Eğitimde FETÖ’den açığa alınan 13 öğretmen bu kapsamda görevine geri iade edildi.     Türk Eğitim Sen bu konuda çalışmalar yaparken Mustafa Uğur ve ekibinin çalışmaları sonucu FETÖ’den açığa alınan 13 öğretmenin görevine geri iade edildiği öğrenildi.     Eğitim camiası kulislerinde ;  Memursen Başkanı Mustafa Özdemir ise ortalıkta hiç görünmüyor. Mağdur olan öğretmenler var mı ? diye hiç  çalışma yapmaması hatta göreve dönen öğretmenlerden haberinin bile olmadığı iddia ediliyor.   Nevşehir eğitim camiasında sendikacıların öğretmen camiasında özellikle mağdur olanları sendikaların irdelemesi ve değerlendirmesi gerektiği konuşuluyor.         Eğitim camiasında iade edilen öğretmenler sonrası Türk Eğitim- Sen (Mustafa Uğur )  :13 – Memursen (eğitim bir sen – Mustafa Özdemir) : 0  olarak esprili şekilde konuşmalar oluyor.       YENİ KHK'LAR GELİYOR   Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ; görevden iade için KHK geliyor. Öte yandan FETÖ mensuplarının ihracı var. FETÖ üyesi olmayanların sayısı çok düşük. Mağduriyet söz konusu değil, hatalar olabilir. Onları düzeltiyoruz. OHAL biterken bir yetki vereceğiz idareye. Bu kapsamda hata tespit edilirse, düzenleme yıllar sonra da yapılabilecek. diye konuştu.        
Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli: Göreve İade Khk'sı Geliyor

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli: Göreve İade Khk'sı Geliyor

 

 

 

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, gelecek günlerde yayımlanacak KHK'larda mağdurlar için 'göreve iade' maddesinin de yer alacağını açıkladı.

 

 

 

Nevşehir ilinde Milli Eğitimde FETÖ’den açığa alınan 13 öğretmen bu kapsamda görevine geri iade edildi.

 

 

Türk Eğitim Sen bu konuda çalışmalar yaparken Mustafa Uğur ve ekibinin çalışmaları sonucu FETÖ’den açığa alınan 13 öğretmenin görevine geri iade edildiği öğrenildi.

 

 

Eğitim camiası kulislerinde ;  Memursen Başkanı Mustafa Özdemir ise ortalıkta hiç görünmüyor. Mağdur olan öğretmenler var mı ? diye hiç  çalışma yapmaması hatta göreve dönen öğretmenlerden haberinin bile olmadığı iddia ediliyor.

 

Nevşehir eğitim camiasında sendikacıların öğretmen camiasında özellikle mağdur olanları sendikaların irdelemesi ve değerlendirmesi gerektiği konuşuluyor.

 

 

 

 

Eğitim camiasında iade edilen öğretmenler sonrası Türk Eğitim- Sen (Mustafa Uğur )  :13 – Memursen (eğitim bir sen – Mustafa Özdemir) : 0  olarak esprili şekilde konuşmalar oluyor.  

 

 

YENİ KHK'LAR GELİYOR

 

Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli ; görevden iade için KHK geliyor. Öte yandan FETÖ mensuplarının ihracı var. FETÖ üyesi olmayanların sayısı çok düşük. Mağduriyet söz konusu değil, hatalar olabilir. Onları düzeltiyoruz. OHAL biterken bir yetki vereceğiz idareye. Bu kapsamda hata tespit edilirse, düzenleme yıllar sonra da yapılabilecek. diye konuştu.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.