MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 15 Sağlık Memur Daha Açığa Alındı

SAĞLIK 27.07.2016 - 17:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 15 Sağlık Memur Daha Açığa Alındı

Nevşehir’de 2 Doktor, 13 sağlık memuru daha açığa alındı
Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliğine bağı hastanelerde 2 uzman doktor ve 13 sağlık memuru daha açığa alındı.   FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz Cuma günü yapılan darbe girişiminin ardından Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde açığa alma işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda bugün Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde 2 uzman doktor, 13 sağlık memuru olmak üzere 15 kişi daha açığa alındı.   Nevşehir’de bugüne kadar 36 sağlık çalışanı açığa alınmış oldu.               
Nevşehir’de 2 Doktor, 13 sağlık memuru daha açığa alındı

Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliğine bağı hastanelerde 2 uzman doktor ve 13 sağlık memuru daha açığa alındı.

 

FETÖ/PDY terör örgütü tarafından 15 Temmuz Cuma günü yapılan darbe girişiminin ardından Nevşehir Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde açığa alma işlemleri devam ediyor. Bu kapsamda bugün Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliğine bağlı hastanelerde 2 uzman doktor, 13 sağlık memuru olmak üzere 15 kişi daha açığa alındı.

 

Nevşehir’de bugüne kadar 36 sağlık çalışanı açığa alınmış oldu. 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.