Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 1.Amatör Lig maçları ertelendi

SPOR 08.02.2020 - 10:27, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:49
 

Nevşehir’de 1.Amatör Lig maçları ertelendi

Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren yağan yoğun kar yağışının ardından 1.Amatör Lig müsabakaları ertelendi.
  Nevşehir’de yoğun kar yağışı ile birlikte 1.Amatör Ligde Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan maçlar ileri bir tarihe ertelendi. Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca açıklamasında, “Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren yağan yoğun kar yağışı ile birlikte müsabakaların oynanacağı sahalarımız elverişsiz şartlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir “ dedi.   Nevşehir 1.Amatör Ligde müsabakalar geçen hafta da kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.
Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren yağan yoğun kar yağışının ardından 1.Amatör Lig müsabakaları ertelendi.

 

Nevşehir’de yoğun kar yağışı ile birlikte 1.Amatör Ligde Cumartesi ve Pazar günü oynanacak olan maçlar ileri bir tarihe ertelendi. Futbol İl Temsilcisi Tolga Karaca açıklamasında, “Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren yağan yoğun kar yağışı ile birlikte müsabakaların oynanacağı sahalarımız elverişsiz şartlar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir “ dedi.

 

Nevşehir 1.Amatör Ligde müsabakalar geçen hafta da kar yağışı nedeniyle ertelenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.