Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 2 Hakim, 1 Savcı Gözaltına Alındı

GÜNCEL 12.08.2016 - 12:35, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 2 Hakim, 1 Savcı Gözaltına Alındı

Nevşehir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı gözaltına alındı.
  Nevşehir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girimine ilişkin soruşturma kapsamında 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı gözaltına alındı.     Edinilen bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından 648 savcı ile hakimin açığa alınarak haklarında kovuşturma izni verilmesi üzeirne Nevşehir’de çalışma gerçeklşetirildi.  Nevşehir Adalet Sarayında görevli  1 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı ile Derinkuyu Adliyesinde görevli 1 hakim gözaltına alındı. 
Nevşehir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı gözaltına alındı.

 

Nevşehir’de, Fetullahçı Terör Örgütü’nün (FETÖ) darbe girimine ilişkin soruşturma kapsamında 2 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı gözaltına alındı.

 

 

Edinilen bilgiye göre, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu tarafından 648 savcı ile hakimin açığa alınarak haklarında kovuşturma izni verilmesi üzeirne Nevşehir’de çalışma gerçeklşetirildi.  Nevşehir Adalet Sarayında görevli  1 hakim ve 1 cumhuriyet savcısı ile Derinkuyu Adliyesinde görevli 1 hakim gözaltına alındı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.