Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 200 Öğrenciye Kuran-ı Kerim Verildi

EĞİTİM 12.11.2016 - 13:02, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 200 Öğrenciye Kuran-ı Kerim Verildi

Nevşehir'de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ;Seçmeli Kuran-ı Kerim dersini okuyan 200 öğrenciye Kuran-ı Kerim dağıtımı yapıldı.
Nevşehir'de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ;Seçmeli  Kuran-ı Kerim dersini okuyan 200  öğrenciye  Kuran-ı Kerim dağıtımı yapıldı.     Nevşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzeller, , “Kutsal kitabımız  Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek üzere 200 öğrencimize teslim ettik. İnşallah öğrencilerimiz  kutsal kitabımızı okuyarak ve öğrenerek okuldan mezun olduktan sonra da hayatlarında yaşayarak vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler olmasına katkı bulunmuş oluruz. diye konuştu.    
Nevşehir'de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ;Seçmeli Kuran-ı Kerim dersini okuyan 200 öğrenciye Kuran-ı Kerim dağıtımı yapıldı.

Nevşehir'de 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi ;Seçmeli  Kuran-ı Kerim dersini okuyan 200  öğrenciye  Kuran-ı Kerim dağıtımı yapıldı.

 

 

Nevşehir 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Güzeller, , “Kutsal kitabımız  Kur’an-ı Kerim’i öğrenmek üzere 200 öğrencimize teslim ettik. İnşallah öğrencilerimiz  kutsal kitabımızı okuyarak ve öğrenerek okuldan mezun olduktan sonra da hayatlarında yaşayarak vatanımıza ve milletimize faydalı bireyler olmasına katkı bulunmuş oluruz. diye konuştu.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.