Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açıldı

NEVŞEHİR 26.06.2018 - 15:01, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de 2018 Yılı Yaz Kur’an Kursları Açıldı

Nevşehir İl Müftülüğü tarafından 2018 Yılı Yaz Dönemi Kur’an Kurslarının başlaması nedeniyle, Merkez Oğuzlar Camii bahçesinde açılış programı düzenlendi.
  “Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” teması ile 25 Haziran’da açılıp, 17 Ağustos’a kadar devam edecek olan Yaz Kur’an Kurslarının açılış programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Cami görevlileri, 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticileri, 4-6 Yaş grubu ve üzeri öğrenciler ile velileri katıldı.   Vali Aktaş, 2018 Yılı Yaz Dönemi Kur’an Kursları hakkında, Müftü Öztürk’ten bilgi aldı.   Program, Oğuzlar Camii İmam Hatibi Ali Özcan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İl Müftüsü Öztürk’ün konuşması ile sona erdi. Program sonrası Vali Aktaş, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve zamanlarını iyi değerlendirerek, dini bilgileri ve Kur’an-ı Kerim’i tam manada öğrenmelerini istedi.   Programa katılımlarından dolayı duydukları mutluluğu ifade eden öğrenciler ise Vali Aktaş’a, teşekkürlerini ilettiler.
Nevşehir İl Müftülüğü tarafından 2018 Yılı Yaz Dönemi Kur’an Kurslarının başlaması nedeniyle, Merkez Oğuzlar Camii bahçesinde açılış programı düzenlendi.

 

“Camide Çocuk Sesi, Vatanımın Neşesi” teması ile 25 Haziran’da açılıp, 17 Ağustos’a kadar devam edecek olan Yaz Kur’an Kurslarının açılış programına Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Cami görevlileri, 4-6 Yaş grubu Kur’an Kursu Öğreticileri, 4-6 Yaş grubu ve üzeri öğrenciler ile velileri katıldı.

 

Vali Aktaş, 2018 Yılı Yaz Dönemi Kur’an Kursları hakkında, Müftü Öztürk’ten bilgi aldı.

 

Program, Oğuzlar Camii İmam Hatibi Ali Özcan’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başladı ve İl Müftüsü Öztürk’ün konuşması ile sona erdi. Program sonrası Vali Aktaş, öğrencilerle bir süre sohbet etti ve zamanlarını iyi değerlendirerek, dini bilgileri ve Kur’an-ı Kerim’i tam manada öğrenmelerini istedi.

 

Programa katılımlarından dolayı duydukları mutluluğu ifade eden öğrenciler ise Vali Aktaş’a, teşekkürlerini ilettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.