Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 210 Bin 520 Seçmen Sandık Başına Gidiyor

GÜNCEL 24.06.2018 - 11:24, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 210 Bin 520 Seçmen Sandık Başına Gidiyor

Nevşehir’de bugün yapılan seçimlerde 210 bin 520 seçmen oy kullanmak için sandık başına gidiyor.
  Nevşehir’de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı. Okullara gelen seçmenler oy vermeye başladı. Nevşehir’de erken saatte sandık başına gidenler, görevliler tarafından hazırlanan oy pusulasını ve zarfı aldı. Sınıflardaki kabinlerde tercihlerini yapan seçmenler, daha sonra oylarını şeffaf oy sandıklarına attı.
Nevşehir’de bugün yapılan seçimlerde 210 bin 520 seçmen oy kullanmak için sandık başına gidiyor.

 

Nevşehir’de Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimi için oy kullanma işlemi saat 08.00'de başladı. Okullara gelen seçmenler oy vermeye başladı.


Nevşehir’de erken saatte sandık başına gidenler, görevliler tarafından hazırlanan oy pusulasını ve zarfı aldı. Sınıflardaki kabinlerde tercihlerini yapan seçmenler, daha sonra oylarını şeffaf oy sandıklarına attı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.