MEHMET SAVRAN
Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

EĞİTİM 24.11.2017 - 20:45, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde kutlama programı düzenlendi.
  Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.   Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde İl Milli Eğitimi Müdürlüğü ve Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.   Protokol konuşmalarının ardından kutlama programı, “Öğretmen” konulu şiir ve kompozisyonların okunması ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından lise öğrencilerinin müzik ve oratoryosu ile devam etti.   Akabinde Vali İlhami Aktaş, Kompozisyon ve Şiir Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti ve başarılarının devamın diledi.
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde kutlama programı düzenlendi.

 

Programa Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Murat Göktürk, Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin, Nevşehir Hacıbektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

 

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde İl Milli Eğitimi Müdürlüğü ve Cemil Meriç Sosyal Bilimler Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

 

Protokol konuşmalarının ardından kutlama programı, “Öğretmen” konulu şiir ve kompozisyonların okunması ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından lise öğrencilerinin müzik ve oratoryosu ile devam etti.

 

Akabinde Vali İlhami Aktaş, Kompozisyon ve Şiir Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti ve başarılarının devamın diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.