Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

GÜNCEL 24.11.2018 - 14:44, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kutlama programı düzenlendi.
  Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Saltık, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı. Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajlarının okunmasıyla devam eden programda, açılış konuşmaları yapıldı. Kutlama programı, “Öğretmen” konulu şiir ve kompozisyonların okunması ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ile devam etti. Akabinde Vali İlhami Aktaş, Kompozisyon ve Şiir Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ederek, başarılarının devamın diledi
24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde kutlama programı düzenlendi.

 

Programa; Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Kaya, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Albay Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Murat Saltık, kurum müdürleri, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve vatandaşlar katıldı.

Recep Tayyip Erdoğan Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonu’nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi tarafından hazırlanan program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Sayın Ziya Selçuk’un “24 Kasım Öğretmenler Günü” mesajlarının okunmasıyla devam eden programda, açılış konuşmaları yapıldı.

Kutlama programı, “Öğretmen” konulu şiir ve kompozisyonların okunması ve mesleğe yeni başlayan öğretmenlerin yemin töreninin ardından Şehit Demet Sezen Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin müzik dinletisi ile devam etti.

Akabinde Vali İlhami Aktaş, Kompozisyon ve Şiir Yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim ederek, başarılarının devamın diledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.