Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 3 Bin 515 Öğrenci LGS Sınavlarına Girecek

EĞİTİM 01.06.2018 - 17:03, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 3 Bin 515 Öğrenci LGS Sınavlarına Girecek

Yarın yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS)’ye Nevşehir il genelinde 3 bin 315 öğrenci girecek.
  Türkiye’de 2 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavın 9.30’da başlayacak ve 11.30’da sona erecek. Yarın yapılacak olan Liselere Giriş Sınavlarına Nevşehir merkezden bin 987 il genelinde ise 3 bin 515 öğrenci katılacak.   3 Haziran Pazar günü yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları bursluluk sınavlarına ise merkez ilçede 2 bin 619 öğrenci katılırken il genelinde ise toplamda 5 bin 261 öğrenci sınavlara katılacak.   Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 2 Haziran Cumartesi ve 3 Haziran Pazar günü yapılacak olan sınavlar öncesinde araç sürücüleri ve vatandaşlar uyarıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ 2 Haziran ve 3 Haziran tarihlerinde yapılacak olan sınavlarda vatandaşların sorumluluk bilinciyle hareket ederek, henüz ortaokul çağında olup liseye adım atacak öğrencilerimizin gürültüden çok fazla etkilenmemesi adına her türlü gürültüden kaçınarak, araçlarda müzik çalınması, korna kullanılması gibi öğrencilerimizi etkileyecek seslerin çıkarılmamasına özen gösterilmesini rica ediyoruz” denildi.   Nevşehir’de LGS sınavları; Nevşehir Lisesi, Nevşehir Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda yapılacak.   3 Haziran Pazar günü Bursluluk Sınavları: Nevşehir Lisesi,vNevşehir Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Nevşehir Anadolu İmam hatip Lisesi, H.Lütfi Pamukçu Ortaokuluénda yapılacak.
Yarın yapılacak olan Liselere Giriş Sınavı (LGS)’ye Nevşehir il genelinde 3 bin 315 öğrenci girecek.

 

Türkiye’de 2 Haziran Cumartesi günü yapılacak olan LGS sınavın 9.30’da başlayacak ve 11.30’da sona erecek. Yarın yapılacak olan Liselere Giriş Sınavlarına Nevşehir merkezden bin 987 il genelinde ise 3 bin 515 öğrenci katılacak.

 

3 Haziran Pazar günü yapılacak olan İlköğretim ve Ortaöğretim kurumları bursluluk sınavlarına ise merkez ilçede 2 bin 619 öğrenci katılırken il genelinde ise toplamda 5 bin 261 öğrenci sınavlara katılacak.

 

Milli eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada 2 Haziran Cumartesi ve 3 Haziran Pazar günü yapılacak olan sınavlar öncesinde araç sürücüleri ve vatandaşlar uyarıldı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “ 2 Haziran ve 3 Haziran tarihlerinde yapılacak olan sınavlarda vatandaşların sorumluluk bilinciyle hareket ederek, henüz ortaokul çağında olup liseye adım atacak öğrencilerimizin gürültüden çok fazla etkilenmemesi adına her türlü gürültüden kaçınarak, araçlarda müzik çalınması, korna kullanılması gibi öğrencilerimizi etkileyecek seslerin çıkarılmamasına özen gösterilmesini rica ediyoruz” denildi.

 

Nevşehir’de LGS sınavları; Nevşehir Lisesi, Nevşehir Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mihriban Emin Günel Ortaokulu’nda yapılacak.

 

3 Haziran Pazar günü Bursluluk Sınavları: Nevşehir Lisesi,vNevşehir Anadolu Lisesi, Nevşehir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Kapadokya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Mihriban Emin Günel Ortaokulu, Nevşehir Anadolu İmam hatip Lisesi, H.Lütfi Pamukçu Ortaokuluénda yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.