Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 3 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak?

GÜNCEL 07.12.2017 - 13:55, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de 3 Günlük Hava Durumu Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de Cuma günü bulutlu bir hava bekleniyor.
  Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 8 Aralık Cuma günü az bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -5 derece olması tahmin ediliyor.   9 Aralık Cumartesi günü az bulutlu hava yerini sisli bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -4 derece olması tahmin ediliyor.   10 Aralık Pazar günü ise sisli hava devam edecek. En yüksek hava sıcaklığı 7 derece en düşü hava sıcaklığı ise -2 derece olacak. 
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de Cuma günü bulutlu bir hava bekleniyor.

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Nevşehir’de 8 Aralık Cuma günü az bulutlu bir hava beklenirken günün en yüksek hava sıcaklığı 4 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -5 derece olması tahmin ediliyor.

 

9 Aralık Cumartesi günü az bulutlu hava yerini sisli bir havaya bırakacak. Günün en yüksek hava sıcaklığı 6 derece, en düşük hava sıcaklığı ise -4 derece olması tahmin ediliyor.

 

10 Aralık Pazar günü ise sisli hava devam edecek. En yüksek hava sıcaklığı 7 derece en düşü hava sıcaklığı ise -2 derece olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.