Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 3 Su Deposunun Yapımı Devam Ediyor

NEVŞEHİR 21.06.2018 - 11:49, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 3 Su Deposunun Yapımı Devam Ediyor

Nevşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı merkezde toplam 15 bin metreküp su depolanabilecek 3 su deposunun yapımı devam ediyor.
  Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından Mayıs ayı içerisinde temeli atılan Karşıdağ mevkii ile Kahvecidağ mevkiindeki toplam 15 bin metreküp içme suyu kapasiteli 3 su deponun yapımı sürüyor.   Yapımı süren su depolarının tamamlanmasıyla birlikte Nevşehir’de daha önceden 9 bin metreküp olan su depolama kapasitesi 24 bin metreküpe çıkacak. Böylelikle yoğun su tüketiminin yaşandığı yaz aylarındaki su kesintilerinin de önüne geçilmiş olacak.   Nevşehir Belediyesi ile DSİ 12 Bölge Müdürlüğü işbirliği halinde yapımı gerçekleştirilen 3 su deposunun Eylül ayı içerisinde hizmete alınması planlanıyor.
Nevşehir Belediyesi tarafından 2 ayrı merkezde toplam 15 bin metreküp su depolanabilecek 3 su deposunun yapımı devam ediyor.

 

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından Mayıs ayı içerisinde temeli atılan Karşıdağ mevkii ile Kahvecidağ mevkiindeki toplam 15 bin metreküp içme suyu kapasiteli 3 su deponun yapımı sürüyor.

 

Yapımı süren su depolarının tamamlanmasıyla birlikte Nevşehir’de daha önceden 9 bin metreküp olan su depolama kapasitesi 24 bin metreküpe çıkacak. Böylelikle yoğun su tüketiminin yaşandığı yaz aylarındaki su kesintilerinin de önüne geçilmiş olacak.

 

Nevşehir Belediyesi ile DSİ 12 Bölge Müdürlüğü işbirliği halinde yapımı gerçekleştirilen 3 su deposunun Eylül ayı içerisinde hizmete alınması planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.