Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir'de 4,5 G Fos Mu Çıktı

NEVŞEHİR 08.04.2016 - 15:15, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir'de 4,5 G Fos Mu Çıktı

O tarife, bu tarife, derken, artırdık, hızlandırdık derken, olan yine vatandaşa oluyor.
O tarife, bu tarife, derken, artırdık, hızlandırdık derken, olan yine vatandaşa oluyor.     Nevşehir ilinde aylardır konuşulan ve beklenen 4,5G internet dönemi nihayet başladı. Başladı ama, bilgisayar internetinde veya telefon alt yapı sorunlarında yine değişen bir şey görülmedi. Bulunduğu yerde çekmeyen ve konuşmaların dahi yapılırken kesilen telefon görüşmelerinin olmadığı yerlerde internet erişiminin sağlanmasında bir değişiklik yaşanmadı.   Üstelik fiyatlara da büyük oranda zam yapılarak, olan vatandaşa oldu..4,5 yetmedi, 5 bari olsun koyun yeter.. Buçuklu istemeyiz, tam olsun.. Bu şirketler fiyatlara zam yapmak için ne fırıldaklar çevireceklerini iyice şaşırdılar.     Bazı GSM firmaları vatandaşın sırtından kazandıkları haksız paraları bazı firmalara ve ulusal basın medya kuruluşlarına reklam vererek sus payını bölüşürken, yapılan sinsi zam hesaplarını gündeme getirmesinler diye bunun acısını abone olan vatandaşların sırtından çıkarmanın yollarını çok iyi biliyorlar.   İşte vatandaşın parası nereye ve kimlere gidiyor. Türk Telekom'un 4.5G reklamlarında rol alan Cristiano Ronaldo'nun, proje için 2 milyon euro civarında ücret aldığı iddia edildi. Bunun hesabını yapın, başka bir şey söylemeye gerek duymuyoruz..
O tarife, bu tarife, derken, artırdık, hızlandırdık derken, olan yine vatandaşa oluyor.

O tarife, bu tarife, derken, artırdık, hızlandırdık derken, olan yine vatandaşa oluyor.
 
 
Nevşehir ilinde aylardır konuşulan ve beklenen 4,5G internet dönemi nihayet başladı. Başladı ama, bilgisayar internetinde veya telefon alt yapı sorunlarında yine değişen bir şey görülmedi. Bulunduğu yerde çekmeyen ve konuşmaların dahi yapılırken kesilen telefon görüşmelerinin olmadığı yerlerde internet erişiminin sağlanmasında bir değişiklik yaşanmadı.
 
Üstelik fiyatlara da büyük oranda zam yapılarak, olan vatandaşa oldu..4,5 yetmedi, 5 bari olsun koyun yeter.. Buçuklu istemeyiz, tam olsun.. Bu şirketler fiyatlara zam yapmak için ne fırıldaklar çevireceklerini iyice şaşırdılar.
 
 
Bazı GSM firmaları vatandaşın sırtından kazandıkları haksız paraları bazı firmalara ve ulusal basın medya kuruluşlarına reklam vererek sus payını bölüşürken, yapılan sinsi zam hesaplarını gündeme getirmesinler diye bunun acısını abone olan vatandaşların sırtından çıkarmanın yollarını çok iyi biliyorlar.
 
İşte vatandaşın parası nereye ve kimlere gidiyor. Türk Telekom'un 4.5G reklamlarında rol alan Cristiano Ronaldo'nun, proje için 2 milyon euro civarında ücret aldığı iddia edildi.
Bunun hesabını yapın, başka bir şey söylemeye gerek duymuyoruz..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.