Sitenin sağında bir giydirme reklam
NEMS

Nevşehir’de 4 Köye Su Tankeri Verildi

NEVŞEHİR 25.08.2017 - 15:22, Güncelleme: 01.08.2022 - 12:48
 

Nevşehir’de 4 Köye Su Tankeri Verildi

Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen program ile dört köye çok amaçlı su tankeri verildi.
  Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen program ile dört köye çok amaçlı su tankeri verildi.   Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, köy muhtarları ve daire çalışanları katıldı.   Köylere verilen su tankerleri ile ilgili olarak AK Parti milletvekili Ebubekir Gizligider Bozca, Yeşilöz ve Kapaklı Köylerimize Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından alınan orman sulama tankerlerini dağıttık. Hayırlı olsun” dedi.   AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ise “Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğümüzde 4 köyümüze orman yangınlarıyla mücadele ve çok amaçlı su tankeri dağıtım törenine katıldık. Su tankerleri başta orman yangınlarına müdahil olmak üzere köyde ihtiyaç duyulan su nakli gibi hizmetlerde de kullanılabilecek. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 
Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen program ile dört köye çok amaçlı su tankeri verildi.

 

Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen program ile dört köye çok amaçlı su tankeri verildi.

 

Orman İşletme Müdürlüğünde düzenlenen programa AK Parti Nevşehir milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, köy muhtarları ve daire çalışanları katıldı.

 

Köylere verilen su tankerleri ile ilgili olarak AK Parti milletvekili Ebubekir Gizligider Bozca, Yeşilöz ve Kapaklı Köylerimize Orman İşletme Müdürlüğümüz tarafından alınan orman sulama tankerlerini dağıttık. Hayırlı olsun” dedi.

 

AK Parti milletvekili Mustafa Açıkgöz ise “Nevşehir Orman İşletme Müdürlüğümüzde 4 köyümüze orman yangınlarıyla mücadele ve çok amaçlı su tankeri dağıtım törenine katıldık. Su tankerleri başta orman yangınlarına müdahil olmak üzere köyde ihtiyaç duyulan su nakli gibi hizmetlerde de kullanılabilecek. Hayırlı olsun” şeklinde konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve lalehaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.